Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] LCS promotion !

Kh4'zior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@2x up

Tak. Skrót od "Kiedyś Miałem Team",

@t

Chciałbym, żeby KMT wygrało, ale będzie ciężko bo mają gorszy team od NiP. Co prawda KMT poprawiło ostatnio swój teamplay, zobaczymy co z tego wyjdzie :D

279981407253602336505.png
Opublikowano

Ja obstawiam na KMT, mimo tego, że w ogóle ich nie znam, ale wierze, że im się uda :). MYM kiedyś grało dobrze, a teraz? ;/

BTW: zna ktoś ten polski KMT bardziej? Bo dzisiejszy ich mecz będzie 1, który oglądam ;d.

Opublikowano

Ja obstawiam na KMT, mimo tego, że w ogóle ich nie znam, ale wierze, że im się uda :). MYM kiedyś grało dobrze, a teraz? ;/

BTW: zna ktoś ten polski KMT bardziej? Bo dzisiejszy ich mecz będzie 1, który oglądam ;d.

KMT to byłe H2k i GF-Gaming które wygrało m.in. PGA (w finale przeciwko MYM).

@Top

Mam nadzieję, że wygra KMT, bo należy im się. Mecz BotA moim zdaniem bez problemu wygra TSM.

Opublikowano

Battle Of The Atlantic na pewno wygra TSM, bez żadnych wątpliwości. Duże doświadczenie vs nowa drużyna.

Co do meczu o LCS to mam nadzieję, że wygra KMT, lecz nie ma jakiegoś dużego faworyta.

fb.com/myrodj

Pasjonat
Opublikowano

Na lolesports 80% osób głosuje za NiP, tak samo było z mymem przed pierwszym tygodniem kiedy zrobił 4/1, chciałbym żeby KMT wbiło, byłaby beka z komentatorów którzy mówiliby o teamie "Kiedyś miałem" ;d (o ile ktoś by im nie powiedział)

.

Opublikowano

Swietna gra KMT.

Jak dla mnie KMT po tym meczu zasługuje na LCS akcja z Baronem i Inhibitorami godna podziwu.

Pomogłem? To dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...