Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS 3 - Gdzie kupić najtaniej ?

marcinkloc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zbliżają się święta i chciałbym poprosić rodziców o PS'a 3. Gdzie kupić najtaniej ? Najlepiej, żeby można byłoby wziąć konsolę na raty, nie jestem zbyt bogaty.

Opublikowano

Cześć konsola kosztuje tak w granicach 550-650 zł najtaniej. Widziałem w Saturnie i w Auchanie. Ale w każdym miastach jest inaczej chyba. Zobacz jeszcze na cneo wpisz ps3 12gb to jest ta mała pamięć ale na parę gierek starczy jeśli nie będziesz musiał dokupić dysk z 200-300zł. Oczywiście nowa konsola to 550-650. (bez gier) Ja bym kupił używane ps3 jak mówisz że trochę lipnie z kasą a na raty to w Saturnie. (Bym się w takie coś nie bawił bo raty wiążą się odsetkami) Mam nadzieje że zasłużyłem na like Dzięki

Opublikowano

Myślę, że najtaniej kupisz na allegro i jest też możliwość kupna na raty . Tylko musisz uważać żeby Ci badziewia nie wcisneli to na początku zapoznaj się i zdecyduj jaką chcesz dokładnie konsole bo są różne wersje .

Opublikowano

na allegro to nie wiesz na co się nadziejesz tak naprawę. Chyba że sklep internetowy dużej firmy, ale np neonet24 masz pozniej problem z serwisem bo dodzwonic się do nich graniczy z cudem. Ale w serwisie xxx też dają gwarancję i mają nowy sprzęt i w razie reklamacji przynajmniej wiadomo gdzie ich szukać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...