Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny Glitch Xd

LuLu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Popatrzcie na screenie zabilem sie karabinem ;d ;)

Screen

combatarms02g.jpg

;) i Jak ?>?

Dodam ze nie jest to od udezenia w beczke czy cos innego ;) Bo by byla beczka i moj nick obok ;d

PanBiker.png

Opublikowano

widziałeś Wanted? to zrobiłeś tak samo, strzelasz w typka, on padł a jeden pocisk zakręcił i trafił cię w głowe :)

Opublikowano

Ziom o nicku martix12121 zrobil matrixa i odbli moj pocisk w moja glowe ;] 

PanBiker.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

żal mi tego niby buga koleś se na paincie skopiował nazwe swojom i wklejił potem o lol??? o.O

Gdyby tak bylo to Matrix2121 by nie pisal : lol jak

beznazwy1x.png
Opublikowano

@UP

A nie prawda.Mógł wkleić swoją nazwę pod tym pozorem , że PanBiker jest wyżej od drugiego przy AK.47

A jako , że Matrix jest polakiem jest zepewnie jego kumplem i to sfałszowali.

Opublikowano

lol .. dzieciaku twój stary Ci łeb sfałszował ... myślisz że komuś by się chciało w takie coś bawić ... tylko po to żeby wystawić to na mpc ? żal mi Cie po prostu ...

Opublikowano

czasami tak jest ze sam sie zastrzelisz i raczej tu niema mowy o fałszerstwie.

wystarczy w cos metalowego nawalac i stac obok,a ktorys pocisk cie trafi i killnie :)

i to cala tajemnica :):):)

Opublikowano

@UP

A nie prawda.Mógł wkleić swoją nazwę pod tym pozorem , że PanBiker jest wyżej od drugiego przy AK.47

A jako , że Matrix jest polakiem jest zepewnie jego kumplem i to sfałszowali.

Pierwszy PanBiker jest na czerwonym tle drugi na szarym pomyśl ile trzeba by się bawić nawet w Gimp'ie żeby takie coś zrobić ... I idealnie równo jest pokazane patrz wyżej z G36E jak zabił innego co do milimetra pod tym jest zabójstwo karabin tak samo ułożony więc nie wiem o co Ci chodzi ...

03091112_Veteran_Leon.png
Opublikowano

Mial wtedy 2 bron zalozona >_< ale sie dedl czy cos i z G36E WYSTARTOWAL >_< bo dedl sie karabinem i to nie paint ani zaden inny edytor

Opublikowano

Nie jestem pewien w 100%, ale jak masz respawn hacka i padniesz na mapie, gdzie się nie odradzasz to takie coś się pokazuje (jakby sam siebie)

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Gość black_shadow
Opublikowano

Powiem wam tyle że to bug.

Sam miałem tak kilka razy.

Są na to 2 sposoby (o których słyszałem)

1. Mega Lag / laggerzy - Strzelasz na mega lagu , biegniesz przed siebie i kule trafiają ciebie samego (Najlepiej jak FF ON)

2. To Vip hack z opcją "Suicide".

Opublikowano

zal dzieci xD!! przeciez to mozliwe ze sam sie z karabinu ubil ..... pare razy mi sie tak zdarzylo a gram dopiero 5 dni 0.o

a te dzieci co twierdza ze on sfalszowal to wspolczuje wam mozgu -.-

A i wezcie sobie slownik lepiej ;p "swojom" hahahah xD!

ciacho dla ciebie 2+2*2 to 8 nie???? pozdro dzieciaku ;p

przez takich jak ty to sie wlasnie gry fps psuja 0.o

Opublikowano

Poprostu Milal ogien rzucil nada i sie palil ktos w niego strzelil i pokazalo ze bronia 

Post 100 Complete

Post 150 Complete

Post 200 Loading

Post 300 ErroR

xDDaj [+] Nie zaszkodzi ci ; D xD

Opublikowano

Mi się raz zdarzyło usmażyć się swoim granatem ognistym i pokazało że się zabiłem z miniguna :D (a miniguna na pewno nie miałem)

Jeśli pomogłem daj +

undertaker-psp-wallpaper.jpg

Opublikowano

Raz na klanówce też mieliśmy podobnego buga Kolega strzelał w jakiegoś ruska(z Ak 47) i nagle rusek zabił sam siebie (z g36). A killa zaliczyło mojemu kumplowi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Heh jak zabijesz kogos z granata ogniowego/gazowego to pokazuje ze zabil z mini guna, ak czy cos ;) raz siebie sam zabilem z l96a1 ^^

03091112_Veteran_Leon.png
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...