Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7.2][NP][24/7][WF]Poisonedcraft Wojny Frakcji

Hector_PC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wf.png

qKkf.png

IP: wojny-frakcji.pl
Wersja MC: 1.7.2 / 1.7.4
Typ: Wojny Frakcji
Ilość slotów: 50
Potwory: Tak
Zwierzęta: Tak
PvP: Tak
Nether: Tak
End: Nie
Premium: Nie

wKkf.png

Główny administrator:

Hector

Administratorzy:
CichusekPL
tomsonpl
Fishu

saygoodbye
Kelredan
HunterPL

rKkf.png

Jest to serwer typu Wojny Frakcji z autorskim pluginem na klasy.
Dostępnych jest 5 klas, które niżej opiszę.

Klasy

Łucznik
Zabójca
Wojownik
Inżynier
Medyk

Więcej informacji na temat klas znajdziesz pod tym linkiem:
http://wojny-frakcji.pl/klasy-postaci/

Frakcje

Żeby założyć frakcję musisz użyć komendy: /f create nazwa_gildii
Założenie frakcji jest darmowe.

Aby zająć jakiś teren używa się komendy: /f claim
Musisz wpłacić na konto frakcji $100 (które dostajesz na starcie) na pierwszy claim.
Więcej komend znajdziesz pod: /f help

Zwierzaki

Na serwerze możesz mieć własnego zwierzaka, który będzie cię bronił przed
agresywnymi mobami i graczami, których zaatakujesz, zbierał przedmioty z ziemi, na którym możesz jeździć itp.

Gracz może mieć jak zwierzaka tylko Zombie, ale VIP może wybrać dowolnego
moba.

Drop Ze Stone

Gracz:
Diament: 0.1%
Złoto: 0.2%
Żelazo: 0.4%

VIP:
Diament: 0.5%
Złoto: 1%
Żelazo: 2%

Teamspeak3

Posiadamy własny serwer ts3 pod adresem wojny-frakcji.pl

pKkf.png

Klasy Postaci:

pGkf.png

Zwierzaki:

HGkf.png

Krew podczas zadawania obrażeń:

vGkf.png

Serdecznie zapraszam na serwer
wojny-frakcji.pl

Opublikowano

Kicha, nie ma problemu, mogę ustawić 100 slotów bo maszyna to uciągnie. Ale po co? A z teamu regularnie wchodzę tylko ja.

---------------------

Została dodana mapa surowcowa.

Opublikowano

Mamusia nie byłaby zadowolona, gdyby zobaczyła jak brzydko piszesz. Najpierw dowiedz się co to jest serwerownia, a później pomyśl. Sky-land należy do Poisonedcraft, którego ja byłem zalożycielem. Wojny-frakcji.pl nie mają nic wspólnego ze sky-landem.

Opublikowano

Nie chciałbym Cie obrażać ale ma mamę nie tak jak Ty.Tak może ty byłeś założycielem "poisonedcraft" ale o ile dobrze pamiętam,wojny-frakcji domena i serwer należały do Sernik'a i z tego co wiem nie miałeś dostęp do ftp,no chyba że Ci Cichy dał.Wracając do posionedcraft Ty oddałeś go Cichemu jakieś 4-6 miesięcy temu.I na koniec sky-land i poisonedcraft to jeden chu*****, gdyby Sernik nie był głupi to Cichy (chyba Mateusz) albo płacił by kare albo siedział w więzieniu a raczej jego rodzice.
Powodzenia w życiu :)

PS. Jeszcze dopisz do tematu dostep do root'a i ftp: CichusekPL i Hector

Opublikowano

Tekstów co do więzienia i kary nie będę komentował (halo? policja? proszę przyjechać do internetu!!). Co do domeny to masz rację należała do sernika. Ale jej nie opłacił. Pech.

Opublikowano

Tak tak jak Ci zajebią kartę kredytową i wyciągną z niej 5000 zł,to na pewno nie pójdziesz na policje, idę o 200 zł,pamiętaj to naprawdę nie jest sarkazm!.
Może to jest tylko internet ale nie jesteś w nim anonimowy,a kradzież to kradzież,czy w internecie w życiu.Aż Ci tu jeb** wikipedią,a jeżeli Ci to nie starczy to mogę się przejść do

prawnika i dam kilka paragrafów na kradzież internetową z korzyściami majątkowymi.Ale po co ?,tu się zaczyna pytanie po ch** ja stracę czas,Ty z tego nic nie wywnioskujesz,a Cichy nadal będzie srał w gacie,tylko żeby się stary rozliczył z pit-u z pieniążków z płatności/sms premium,bo nie będzie kasy,bo chłopak nie ma +18.Ale po to żeby udowodnić twoją głupotę, ktoś kiedyś mądry Mi powiedział "Po co się wpierdalasz,jak gówno widziałeś w dupie byłeś.".Więc w podsumowaniu,dałem argument dlaczego ten serwer Mi się nie podoba,wyjaśniłem Ci o co chodzi,a jeżeli będziesz chciał dokładne paragrafy co do kradzieży internetowej/cybernetycznej to napisz na pw to się specjalnie wybiorę do prawnika i podam dokładne paragrafy. Dziękuje dobranoc ~ *RadIoActiVe

http://pl.wikipedia.org/wiki/Kradzie%C5%BC
Opublikowano

Domyśl się od kogo,bo to nie ja pisałem:

wiesz kto pisze (mamm z nim kontakt): nie ma po co zawracac sobie głowy tymi ludźmi, oni dostaną kiedyś swoja karę. Ty nie kradłeś ale doskonale wiesz co zrobił Twój kolega bo groziłeś ofierze smsami. Rozwijac tematu nie ma po co bo szkoda nabijać popularność serwerowi z domeną która pozostała na zawsze w sercach ludzi, niestety nie pod twoim przywództwem, jestes jedynie pijawką (doskonale do Ciebie pasuje ranga na mpc) która wykorzystuje to że ludzie pamiętają ta domenę, staracie sie wyczyścić to co nabrudziliście, wspólnie z mateuszem z okolic krakowa, jesteś dobrym kumplem człowieka który wbił nóż w plecy komuś kto wkładał serce w to co robił. To ma być ostatni post z naszej strony - chciałbym jedynie aby sumienie kiedyś was zeżarło - bo zasłużyliście, głównie cichy, ale ty też, bo mu chciałeś pomóc.

Jak już mówiłem szkoda czasu na Ciebie i tego drugiego nolife'a dziękuje i dobranoc.

Opublikowano

Serwer fajny. Napiszcie pod komenda /drop jaki jest drop surowcow z kamienia jeśli można...

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

Opublikowano

Aktualizacja.

Usunięta klasa górnik - zamiast tego każdy gracz ma drop. Lista dostępna pod komendą /drop.

Dodane zestawy dla klas - każda klasa dostaje inne przedmioty - /zestaw

Opublikowano

Aktualizacja:
1. dodana komenda /szukamfrakcji - wyświetla wszystkim graczom ogłoszenie o tym, że dany gracz szuka frakcji do której może dołączyć
2. naprawiono odmierzanie czasu przy komendach /zestaw i /szukamfrakcji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...