Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WarRock cz2

p4blo01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co tu komentowac?

Gra dobra, muzyka pasuje, do jakosci to sie nie czepiam bo mi pasuje.

Na jakim to jest serwerze infi?

Montana

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Sluchaj nie lepiej Ci zrobic lepszy filmik ktory wstawisz np za 3 dni ale bedzie on dopracowany? Z mojej strony moge pod powiedziec Ci zebys spojrzal na moj tut jak zrobic wlasny game play

tut:

Hmm a po co mi robić game playe ??

po 2 ja sie nie bawię już w animacje bo to psuje film ;) wole pokazać skila a nie najebane 100 animacji na jednej klatce ...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Hmm a po co mi robić game playe ??

po 2 ja sie nie bawię już w animacje bo to psuje film ;) wole pokazać skila a nie najebane 100 animacji na jednej klatce ...

A ja jak robilem game playe to gdzie Ty tam widzieles animacje? Ale jesli chcesz nagrywac tego swojego (skila) to niech on bedzie mial jakas jakosc a podalem Ci ten poradnik zebys nie mial tak zwanych problemow i nie wiedzial co jak zrobic. Pozdrawiam.

#weeedx nie wciskam nikomu nic co Ty gadasz :<. p4blo01 napisal: "Sory za jakość bo jest bardzo słaba ;/ cos mi sie w programie zwaliło ;/"

Wiec wywnioskowalem ze jesli sie nie zna na programie ktory uzywa niech zajrzy do mojego poradnika w ktorym jest krok po kroku jak co robic. Prosta sprawa. To ma byc spam? F4ck The Logic :ninja:

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

A ja jak robilem game playe to gdzie Ty tam widzieles animacje? Ale jesli chcesz nagrywac tego swojego (skila) to niech on bedzie mial jakas jakosc a podalem Ci ten poradnik zebys nie mial tak zwanych problemow i nie wiedzial co jak zrobic. Pozdrawiam.

Ale ja wiem co zrobic i jakośc mam juz hd ;) to poco mi jakieś rady ???

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Sluchaj nie lepiej Ci zrobic lepszy filmik ktory wstawisz np za 3 dni ale bedzie on dopracowany? Z mojej strony moge pod powiedziec Ci zebys spojrzal na moj tut jak zrobic wlasny game play

tut:

Zauważyłem że wciskasz każdemu ten poradnik na siłę :) Jeśli będzie chciał to zajrzy, nie podawaj go w każdym temacie bo to co jest w poradniku jest też w filmiku, więc mógłbym to uznać za zwykły spam.

Co do filmiku to wszystko jest ok tylko powycinaj to chodzenie po mapie. To jest bez sensu. Pokazuj tylko najciekawsze fragmenty bo filmik się nudzi bardzo szybko.

Opublikowano

Zauważyłem że wciskasz każdemu ten poradnik na siłę :) Jeśli będzie chciał to zajrzy, nie podawaj go w każdym temacie bo to co jest w poradniku jest też w filmiku, więc mógłbym to uznać za zwykły spam.

Co do filmiku to wszystko jest ok tylko powycinaj to chodzenie po mapie. To jest bez sensu. Pokazuj tylko najciekawsze fragmenty bo filmik się nudzi bardzo szybko.

No wiem zrobił bym coś lepszego ale nie ogarniam sony vegas ;/

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Na początek spróbuj Movie Makera do pocięcia i sklejenia filmiku a później możesz wrzucić do Sony Vegas.

To takie robie w Camtasia Studio 8 ale wlasnie nie ogarniam sonyvegas bo mam vegas 11 pr0

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Spoko fajnie się ogląda przez pierwsze 2 minuty. Później wyłączyłem, bo znudziło mi się oglądanie. Zbyt monotonne, nwm może pość inną muzykę później żeby coś urozmaicić :p

Nie przyśpieszaj aż tak, bo też nie można zbytnio ogarnąć. Widzę, że z AK często ciśniesz : ) Ja zbytnio nie lubiałem AK, bo trochę za wolno strzelało jak dla mnie ;/ Wolałem m4a1 coś takiego ;d

Dam plusa za skilla ;p

Opublikowano

Spoko fajnie się ogląda przez pierwsze 2 minuty. Później wyłączyłem, bo znudziło mi się oglądanie. Zbyt monotonne, nwm może pość inną muzykę później żeby coś urozmaicić :P

Nie przyśpieszaj aż tak, bo też nie można zbytnio ogarnąć. Widzę, że z AK często ciśniesz : ) Ja zbytnio nie lubiałem AK, bo trochę za wolno strzelało jak dla mnie ;/ Wolałem m4a1 coś takiego ;d

Dam plusa za skilla ;p

No dzięki za rade bo własnie sam jestem nie zadowolony z tego przyśpieszenia troszkę zepsuło filma ;/ ale nie wiedziałem jak to zrobic

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ja się nie zgodzę niestety z Dynamo Magic, że muzyka pasuje, gdyż na mapie toczy się walka o życie, batalia, starcie decydujące kto przeżyje a kto nie, jest wojenna atmosfera w tle leci piosenka: Hoolidaysss.. itd. a film sie nie kojarzy z wakacjami, niestety- taki mały żarcik :D

Co do fillmiku- nawet jak mam ustawioną jakość 720 p (hd) to jest jak 244 p, dodatkowo coś szybko ten filmik leci- nie widać niektórych akcji (może oko za wolne)

Nagrywaj mrillis action :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja się nie zgodzę niestety z Dynamo Magic, że muzyka pasuje, gdyż na mapie toczy się walka o życie, batalia, starcie decydujące kto przeżyje a kto nie, jest wojenna atmosfera w tle leci piosenka: Hoolidaysss.. itd. a film sie nie kojarzy z wakacjami, niestety- taki mały żarcik :D

Co do fillmiku- nawet jak mam ustawioną jakość 720 p (hd) to jest jak 244 p, dodatkowo coś szybko ten filmik leci- nie widać niektórych akcji (może oko za wolne)

Tobie to nigdy nic nie pasuje -,- , moze sam zrób coś ?? pokaż na co cb stać , bo jak widzę to każdemu krytykujesz , a wiesz ile c musisz poświecić na taki film ?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Tobie to nigdy nic nie pasuje -,- , moze sam zrób coś ?? pokaż na co cb stać , bo jak widzę to każdemu krytykujesz , a wiesz ile c musisz poświecić na taki film ?

A po co tracić czas? Co mi to da? Mówię tylko, żebyś się poprawił następnym razem, co nie pasuje... to się nazywa konstruktywna krytyka Panie ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Nie no z tym to akurat nie przesadzaj, nie jest źle. Pamiętaj, że jest to tylko 1280x720 a nie FHD

Opublikowano

Nie no z tym to akurat nie przesadzaj, nie jest źle. Pamiętaj, że jest to tylko 1280x720 a nie FHD

No może przesadziłem, że 240 p... lecz jest pikseloza widoczna gołym okiem, niestety. Takie są realia :P

I przecież wiem, że to nie jest Full HD

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...