Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Brak kilku RP

Itoe♫

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie odnośnie RP.

Mianowicie brakuje mi 12 RP do skórki za 975. Słyszałem, że jednorazowo Riot daje tą małą sumę tylko trzeba do nich napisać.

I takie pytanie co mniej więcej trzeba napisać, aby otrzymać te RP?

Opublikowano

najczesciej potrzeba jakis obrazek, wierszyk wlasnego autorstwa, ja kiedys narysowalem i mi 20rp nie chcieli dac wiec nie wiem xD

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

Napisz do nich że brakuje Ci 12 RP na skin'a,a zależy Ci bardzo na nim ponieważ jest dla Twojej ulubionej postaci.

W odpowiedzi RIOT powinien Ci zlecić wykonanie rysunku/napisanie wierszyka,ty to robisz i otrzymujesz RP.

Opublikowano

Grzecznie ich poproś o brakujące RP, wyjaśnij, że jest to dla Ciebie bardzo istotne i od razu wstaw swoją pracę (rysunek/wierszyk/whatever). Wszystko krótko i zwięźle, nie musisz się zbytnio rozpisywać - nawet bardzo kiepskie prace są akceptowane.

Opublikowano

Piszesz do RIOT`u a tam moderator każe Ci podesłać obrazek o tematyce League of Legends- dajesz mamie ołówek ona rysuje Ci fantastycznego ponętnego Barona Nashora wysyłasz im a oni Ci dadzą- myśle że nawet do 50RP.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Piszesz że Ci brak do skina. Będą kazali Ci zrobić obrazek lub wierszyk. Bierzesz z google, możesz przerobić i Ci dadzą nawet trochę więcej niż prosiłeś.

Opublikowano

Napisz do RIOTU, że Ci brakuje 12rp i napiszą Ci, że masz jakiś wierszyk napisać o LoLu i Ci dadzą.

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURĘ Z ITACHIM!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...