Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Przegranie płyty na np. pendrive.

PilarCape

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mój problem jest następujący. Posiadam grę GTA V i niestety płyta nr.2 do odpalania gry, jest uszkodzona. Byłem w serwisie zajmującym się tym, ale nie mogą nic zrobić, gdyż płyta w jednym miejscu jest bardzo lekko zagięta. Jak odpalę ją na komputerze, mogę przegrać te pliki np. na pendrive. Chciałbym się dowiedzieć, czy mogę przegrać to na pendrive i odpalać na konsoli przez niego, tak jak przez płytę. Nie chcę crackować, przerabiać konsoli itp. Chciałbym grać online jak i singleplayer. Najlepiej jakbym to zrobił sam, jeżeli jest taka możliwość to poinformujcie mnie o tym i wytłumaczcie jak to zrobić albo podesłać linka. Powtarzam, nie chcę nic crackować i nie chcę otrzymać bana od microsoftu. Jeżeli nie to może jest takie coś, że ktoś się zajmuje przegrywaniem płyt z xboxa na inną płytę lub coś innego ? Jeśli tak to proszę napiszcie mi i powiedzcie o cenniku.

Proszę o odpowiedź, PilarCape.

PS. To dla mnie dosyć ważne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...