Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Konto Origin - zmiana nicku.

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest szansa, że pomoc techniczna lub ja sam mogę zmienić sobie nick do konta Origin ? Bo mam chujowy, bez jednej literki i wygląda marnie, a mi się taki nie podoba. Próbowałem edytować konto, lecz nie pamiętam pytania pomocniczego, jak odzyskać to hasło do tego pytania ? :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Muszę do nich zadzwonić i powiedzieć, żeby podali mi moje hasło czy po prostu zmienili mi nick ? Nie orientuję się w Originach, bo nie korzystałem do wczoraj z tego xD

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Muszę do nich zadzwonić i powiedzieć, żeby podali mi moje hasło czy po prostu zmienili mi nick ? Nie orientuję się w Originach, bo nie korzystałem do wczoraj z tego xD

Musisz wyjaśnić, że zapomniałeś pytania weryfikacyjnego.

Zapewne będą chcieli Cie jakoś weryfikować.

Musisz odzyskać odpowiedź na pytanie, bądź ustalić nowe.

Opublikowano

Musisz wyjaśnić, że zapomniałeś pytania weryfikacyjnego.

Zapewne będą chcieli Cie jakoś weryfikować.

Musisz odzyskać odpowiedź na pytanie, bądź ustalić nowe.

A nie mogę zrobić tak, że założę nowe konto Origin, odinstaluję Battlefielda z obecnego konta i wgram na nowe ?

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

A nie mogę zrobić tak, że założę nowe konto Origin, odinstaluję Battlefielda z obecnego konta i wgram na nowe ?

Nie aktywujesz tego samego klucza do gry na innym koncie.

Opublikowano

Gra może być przypisana tylko do jednego konta Origin.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Gra może być przypisana tylko do jednego konta Origin.

To akurat wiem, tylko myślałem co innego. Czyli nie ma innej opcji, niż do nich napisać ?

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Możesz dzwonić i jakoś to utargować ale nie polecam kasa leci + nerwica cie może wziąść!

...

Opublikowano

Możesz dzwonić i jakoś to utargować ale nie polecam kasa leci + nerwica cie może wziąść!

Skoro popełnił błąd to musi za niego zapłacić.

Chce odzyskać konto z grą, za którą zapłacił dużo pieniędzy, a Ty mówisz, że kasa leci podczas dzwonienia.

Najlepszym rozwiązaniem jest chat, potem telefon.

Opublikowano

Dokladnie, najlepiej na poczatku przez chat, a co do dzwonienia. Fakt kasa niezle leci, ale moj kumpel kilka dni temu dzwonil poniewaz uwaga. w 2012r ukradli mu konto na origin z grami. Zmienili adres email bo mieli dostep, a pytania weryfikacyjnego zapomnial. Po rozmowie musial wyslac numery seryjne z gry np. Bfbc2+dowod zakupu itp. I w koncu udalo mu sie konto odzyskac xD zyskal fife14 i jeszcze kilka innych gier za free^^

snikersproject1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...