Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DEF POMINIĘTY, WARTO?

MaX095

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam surke wp skille ostrze rozpro wir palec P Strach G1 i w sumie na nowych mapach musze często wybijać tych magów itd a duży spoty ciężko mam utrzymać przeważnie biegam w eq 15% do pż ok 15-20% blok i 16k pz jednak nie wiem czy problem nie tkwi w defie bo mam go zaledwie 569 ze wzgledu ze mam same eq prawie do pvp a pominąłem do expa a w sumie chce sie teraz nastawic na exp a zbroje ktora klepie metki to zaledwie yy +9 ze spalonymi ale 10% do pż no i wyzywką +9 na ludzi.Co zrobić aby wykoksić się w expie metkach i bossach ?Jednak z defem troche przesadziłem, że tak go pominąłem?

21f0dgn.jpg

Opublikowano

dobrze że ominąłeś, def jedynie jest przydatny do 75lvl potem jest zbędny, a problem u ciebie tkwi w braku eq na strzały, zrób z 50% na strzały i będzie okey :)

Opublikowano

90 lvl

21f0dgn.jpg

Opublikowano

90 lvl

a więc tak jak ci pisałem, zrób z 50% na strzały+ diabełki, 15% do pż mówisz że już masz, blok też, więc jedynie strzałki :)

Opublikowano

Ale nawet na metki 95-105 strzałki mam robić?

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Ale nawet na metki 95-105 strzałki mam robić?

jeśli są tam łuczniki to tak..

Opublikowano

A jeżeli chodzi o gigant mag i lemur mag??Musze cały czas schodzić tez przy nich a na nie nie działają na pewno strzały.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Tam trzeba się ubrać na magię.

No i pamiętaj o NNO.

Z takim zestawem napewno dasz sobie radę.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

W skrócie opisze co powinieneś posiadać :

minimum 60% ma strzały

fenki +9 i tarcze z blokiem a także kd uchylki w zbrojii

trute+7/8 śr 30+

nno

reszta to eq na hp

Powinieneś sobie z tym co opisałem dac rade

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

truta +9 śr 30% yy +9 1kpż 10% do pż sokol +9 nno 15% blok fenki +9 2k pż 5% omdlenie, wyzywka +9 bony do pvp, bransa z białego +9 5% do pż z bonami do pvp i wiatr i misty co chyba nic nie daje lub łzy 1,5k pż +9, wisior z łez +9 2k pż 15% strzałki lub z białego 2k pż a i tak przy wiekszych grupkach kołuje ;/

21f0dgn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...