Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] DIVINE WORLD S2 !

suchutki123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie dotyczące tego serwera:) Czy on jeszcze działa? grałem tam kiedyś i miałem dosyć dobrą postać chciałem wrócić, ale zauważyłem, że nie można go pobrać, a forum też nie działa. Swego czasu, był to bardzo dobry serwer cieszący się popularnością:) Dlatego chciałem was spytać, czy serwer działa. jeżeli tak to do kiedy? Dobrym rozwiązaniem byłby restart tego serwera, zagrałbym na 100%:))

Opublikowano

Strona działa, channele ONLINE, gracze online.. czyli wygląda na to, że niby działa.

Fakt, nie działa forum i DL klienta, spróbuj napisać do administratora serwera na MPCForum.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Strona działa, channele ONLINE, gracze online.. czyli wygląda na to, że niby działa.

Fakt, nie działa forum i DL klienta, spróbuj napisać do administratora serwera na MPCForum.

Tak to prawda..

Clienta i forum nie ma ponieważ serwer jest zapłacony do grudnia, potem nie wiadomo.

(Raczej w styczniu będzie off ;/)

Opublikowano

czyli rozumiem, że nie ma sensu zaczynać gry na tym serwie;) dzięki za pomoc
P.S kontaktu z DarkSince'm jak zwykle brak:) także administartor za wiele nie pomoże w tej kwestii

Opublikowano

Tak, serwer upada, już nie raz o tym słyszałem.

Administracja nie ma już nawet zysku z prowadzenia go.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...