Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AC IV

Gość LemoN.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie czy pójdzie mi AC: IV na moim komputerku: amd phenom ii x4 840, gtx 550ti, zasilacz 520w*ale to chyba nieważne*, ram 4gb i na jakich detalach?

Opublikowano

na systemrequirmentslab wyskakuje, że na wysokich, a patrząc na wymagania też zdaje się, że powinno chodzic na wysokich: __ ;

Opublikowano

Tą stroną to się nie sugeruj w ógole. U mnie pokazało, że mi brotherhood i revelations nie pójdzie, a grałem na najwyższych. A co do IV to powinno Ci pójść, mi na słabszym kompie chodzi na najwyższych 30fps czasem spadnie jak jestem w mieście.

Opublikowano

Zależy mi żeby poszło na conajmniej średnich, na innej stronie -g-'x'-me deba-x-e wyskakuje, że na ultra..

Opublikowano

Zależy mi żeby poszło na conajmniej średnich, na innej stronie -g-'x'-me deba-x-e wyskakuje, że na ultra..

Kolega wyżej coś o takich stronach pisał, i ma rację. Prognoza nigdy nie będzie trafna. O średnie będzie ciężko, ale podaj jeszcze rozdzielczość.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...