Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Język czy języki serwera?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym się Was spytać czy według Was serwer Survival + Gildie powinien mieć:

Język Polski [TYLKO]

CZY

Język Polski i Angielski?

Proszę o powód dlaczego tak, a nie inaczej. Jeśli powody będą miały sens dam like :)

Pozdrawiam,

19Adam97

Opublikowano

Jeżeli masz taką wenę, to możesz to wykonać, ale i tak język angielski nie za bardzo się komu przyda, dobrze wiesz że jeżeli zareklamujesz serwer to anglicy nie wejdą :P

Opublikowano

ja jednak myślę, że jeśli będziesz reklamował serwer i na angielskich stronach jak i na polskich to anglicy wejdą więc lepiej zrób serwer dwujęzyczny ;)

1384891713-U294848.png

Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235)

Opublikowano

Jeśli masz zamiar zrobić porządny serwer minecraft. To daj oba języki, a jeśli: 50,40 slotów- j. Polski - tylko daj.

Opublikowano

Jeśli masz zamiar zrobić porządny serwer minecraft. To daj oba języki, a jeśli: 50,40 slotów- j. Polski - tylko daj.

O slotach myślałem o 80.

Opublikowano

Zależy od reklamy. Jeżeli zareklamujesz się tylko i wyłącznie na polskich forach, to język polski. W przypadku, gdy stworzysz reklamę na forach zagranicznych dodaj 2 języki. Najlepiej komendy polski, jak i angielskie

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Według mnie o ile ktoś wejdzie na polski serwer z zagranicy to szybko uciekie, jak zobaczy język polski na czacie. Na pewno warto spolszczyc pluginy, a polskie komendy zaleza czy uzywasz popularnych pluginow typu factions, do którego każdy zna i jest przyzwyczajony do angielskich komend.

Opublikowano

Według mnie wolałbym samych polskich graczy. Zapewne administracja jakby wpuszczała angielskich graczy sama by nie rozumiała oco chodzi.

Lepiej nie mieszać polaków z anglikami.

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...