Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zmiana hasła?

TRV14E

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem, 2 miechy temu ktoś ukradł mi konto email(na którym miałem warz), przez te 2 miechy grałem i wszystko było ok. Jednak jakiś czas temu wprowadzili obowiązkową zmiane hasła, jest też opcja podania cd-keya jeśli nie ma się dostępu do maila, ale ja kupowałem gre na allegro i owy key jest teraz u mnie na mailu... Jak myślicie? Co mogę teraz zrobić? Jutro będę dzwonił do wirtualnej polski i będę się starał odzyskać e-maila, pytania pomocnicze i numer telefonu już zmieniony więc nie odzyskam. Na stronie infestation było napisane że jeśli nie mam dostępu do maila i cd-keya to mam napisać do xsolla czy jakoś tak, napisałem, wytłumaczyłem sprawę i oto jaką uzyskałem odpowiedz:

"Hello,

how can we help you?"

Macie jakieś pomysły?

Opublikowano

Ja nie widzę żadnej opcji. Skoro nie masz już maila, nie masz klucza i on ci nie pomoże to nic nie zrobisz.

Chyba, że WP przywróci ci możliwość operowania swoim kontem e-mail to wszystko wróci do normy.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

xsolla to jest chyba strona do płatności internetowych. Jeśli masz jakieś potwierdzenie płatności to powinni ci wysłać klucz. Ale jest problem bo kupiłeś klucz na allegro tak? Możesz też napisać do sprzedającego z allegro, jeśli nie wypali to trzeba pisać do WP.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...