Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Transfer

Nystory

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam takie pytanie... Mam darmowy transfer na Rosję oraz Australię, jeśli się tam przeniosę, to będę mógł potem za darmo wrócić na EUNE? I jeszcze jedno... jak założę na Rosji konto o takim samym nicku jak mam na EUNE, potem przeniosę się na Rosję z EUNE to będę mógł zmienić nick za darmo?

1387126731-U1018598.png

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości żeby teraz przenieść się za darmo na westa

pierwszasygnaturad.jpg

Sygnatura zrobiona samodzielnie.

Opublikowano

mam pytanie troche glupie ale czy jak przeniosę się na Turcje będe wtedy mógł kupować na tym koncie rp za polskie pieniądze?

Witaj BladOrt !

Przykro jest mi powiedzieć, lecz na tureckim (EUZ) serwerze nie ma opcji, aby płacić polską walutą. Polska waluta jest dostępna tylko na EUNE.

Możesz zapłacić polskimi PaySafeCard'ami, lecz tylko za pomocą kalkulatora walutowego, który jest dostępny wraz z obowiązującymi tam stawkami za podstawową walutą.

Daj mi znać, jeżeli masz jeszcze jakieś pytania!

Pozdrawiam,

LeeSinor

8372383248.png
Opublikowano

Jak będziesz chciał kupić RP na zagranicznym gdzie nie ma PLN to robisz nowe konto na EUNE 1 LV, ładujesz tam RP i piszesz do supportu żeby ci przenieśli.

csyt2-signa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...