Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Maxowanie skilli na rybce

Szarlej4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po ostatnim nerfie na W nie wiem, czy warto maxować ten skill na Fizzie jako pierwszy/drugi.

Zawsze robiłem E-W-Q, nadal można tak robić? Czy polecacie jakąś inną kolejność?

Opublikowano

Ja maksuje REWQ, dlatego że łatwiej jest farmic i combo można zacząć od zadania dużego dmg z E

Ja maksuje REWQ, dlatego że łatwiej jest farmic i combo można zacząć od zadania dużego dmg z E

b_560_95_1.png

Opublikowano

jak zaczynasz cobo z e to gratuluje ucieczki z TF... e maxuje da nizszego cd i uzywam do uckeczki potem w i q..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja maksuje R->E->Q->W dlaczego ?

E - lepsza farma i duży DMG potem Q dlatego, że nakłada ono efekty przy trafieniu (lich bane) i dzięki temu ma spory dmg, a następnie W, gdyż moim zdaniem jest ono najmniej przydatnym skillem. Nie zadaje kolosalnego dmg, a w końcu fizz ma ściągać na combo, a nie bić z AA. W jest dobre jeżeli masz na linii postacie typu kha, z którymi musisz wchodzić w wymiany po wykonaniu combo.

Opublikowano

Sam maxuję: R>E>Q>W i też nie byłem pewny czy to jest dobrze, ale zobaczyłem na streamie, że Peke i Ocelote tak maxuja to się upewniłem :>

Tak też polecam

Opublikowano

Na rybce są dwie kolejności maxowania, spróbuj którą będzie ci lepiej:

R>W>E>Q

R>E>W>Q

Pierwsza opiera się na zadawaniu dmg z podskoku, druga głównie na większych obrażeniach w czasie ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...