Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Penta yasuo

Bolus™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładnie ;d tą postać trzeba ogarnąć ;d
Nie potrzebnie składałeś ostrze , ale oksy ;d
A tu moje ;d
icqqgs.jpg

XShowteqX_eune_13_3_logo.png

ORAZ INNE SMURFY GOLD+

Opublikowano

Ty jebany klamco to jest "PIĘĆ TRUPÓW!" a nie jakas tam penta.

Nie skladaj na niego botrka ;s

Ty jesteś jebany! xD

Dzięki za rade.

Personil_eune_38_1_logo.png

Opublikowano

Niby dlaczego nie składać botrka? Botrk + statick fajnie na nim działa.

Nie penta tylko pienć trupuf

Opublikowano

Musial byc chujo** TF :D ze dostal na Katarine :ninja:

Opublikowano

Na yasuo składa się botrk.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

100 farmy 30 minuta. nie chwalilbym sie taka farma - napiszesz ze byles feed i leciales na kille beka

Nie czepiaj się to poziom brązu I.

top@ Poziom łatwiejszy niż gra z botami, więc nie ma czego gratulować.

Opublikowano

Nie czepiaj się to poziom brązu I.

top@ Poziom łatwiejszy niż gra z botami, więc nie ma czego gratulować.

Nie wiem piszecie o jakimś typie który wstawił ss'a z katariną a o ile się nie mylę to jest topic z moją pentą xD!!...

Opublikowano

Nie wiem piszecie o jakimś typie który wstawił ss'a z katariną a o ile się nie mylę to jest topic z moją pentą xD!!...

To było do ciebie :)

Opublikowano

To było do ciebie :)

Piszesz, że poziom łatwiejszy niż na botach, to cię zaskoczę bo byli "trochę" lepsi. No tak jestem brąz 107 farmy 30 min słabo wiem nie musiałeś tego pisać, może się pochwalisz swoim kontem ?:D Gold V? Pewnie nie jeden brąz by ciebie ładnie zbił :)

Opublikowano

O co wam chodzi z tą farmą? Farma musi być, bo to farma i jak mniej to noobisz. Nie liczy się to, że on mógł ROAM'ować inne linie itd nie? FARMA MUSI BYĆ, nieważne czy pomagasz innym czy nie.

Opublikowano

Logika naszego forum

''SS penta'' - OMG NOOB FARMA OMG BRONZ JA LEPSZY OMG OMG OMG

Olej tych prosów, nie jesteś z Czelendżeru to sie nie odzywaj na forum ;/

@top

Nice :D Właśnie zbieram na Jasóło ;x

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

O co wam chodzi z tą farmą? Farma musi być, bo to farma i jak mniej to noobisz. Nie liczy się to, że on mógł ROAM'ować inne linie itd nie? FARMA MUSI BYĆ, nieważne czy pomagasz innym czy nie.

No własnie moja gra wyglądała tak, że latałem z topa na mida z mida na bota z bota na topa. Nie było czasu na farme, wole wygrać z 100 farmy niż przegrać z 200 farm bo gdybym farmił to enemy spokojnie by sobie puszowało każdą linie.

Opublikowano

@alfi

Kolejny...

Chłopie gówno jesteś uj z tym ze penta, jak wygrywałeś mecz. Wygrywasz mecz? kuzwa lecz sie 100farmy, omg bronze 100farmy co tam ze ten temat jest o twoim pentakillu, to nie penta to pięc trupów wez omg nie, report...

Az się słabo robi jak patrze jakie teraz ''prosy'' na forum siedzą...

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

56/29 grałeś na jakieś gówno i sie jarasz -.-

Toż wy mnie dobijacie. Pochwalcie się waszymi kontami chętnie pośmieje się razem z wami.

Opublikowano

@alfi

Kolejny...

Chłopie gówno jesteś uj z tym ze penta, jak wygrywałeś mecz. Wygrywasz mecz? kuzwa lecz sie 100farmy, omg bronze 100farmy co tam ze ten temat jest o twoim pentakillu, to nie penta to pięc trupów wez omg nie, report...

Az się słabo robi jak patrze jakie teraz ''prosy'' na forum siedzą...

co sie spinasz? po to jest forum żeby kazdy sie wypowiedział -.-

Opublikowano

No własnie moja gra wyglądała tak, że latałem z topa na mida z mida na bota z bota na topa. Nie było czasu na farme, wole wygrać z 100 farmy niż przegrać z 200 farm bo gdybym farmił to enemy spokojnie by sobie puszowało każdą linie.

Ty chyba nawet nie wiesz jak farma jest ważna, dlatego siedzisz w brązie. Farma daję ci więcej niż te kile. Sam siedzę na linii jak najdłużej dopóki nie wygram jej lub nie przegram, potem dopiero chodzę na mida. Ale i tak wracam farmić na topa jak się zbierze farma.

Konto? Wpisz sobie na lolking Gotyer EUNE

Opublikowano

Ty chyba nawet nie wiesz jak farma jest ważna, dlatego siedzisz w brązie. Farma daję ci więcej niż te kile. Sam siedzę na linii jak najdłużej dopóki nie wygram jej lub nie przegram, potem dopiero chodzę na mida. Ale i tak wracam farmić na topa jak się zbierze farma.

Konto? Wpisz sobie na lolking Gotyer EUNE

Gotyer co jest twoim sekretem takiego striku wygrywania? Zawsze chcialem sie nauczyc grac teemo, jakies porady?

Opublikowano

Na yasuo składa się botrk.

no ja na niego robie merkury/tabi statik trinity ie last whisper randuin/spirit visyge/ga botrk jak dla mnie nie jest potrzebne

Opublikowano

no ja na niego robie merkury/tabi statik trinity ie last whisper randuin/spirit visyge/ga botrk jak dla mnie nie jest potrzebne

A dla mnie jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...