Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny serwer + dawne czasy

cvvaniaky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Przejrzałem sobie kilka filmików w subforum i pomyślałem że można odkopać moje trzy filmiki.

Pierwszy, nagrałem go na serwerze WRPSP aby pokazać moje ovc :D jak można zauważyć FPS'y spadają nawet poniżej 30, ovc takie że licznik idzie od nowa <3 Nie obrabiałem go nawet tylko wrzuciłem surowy. Głównie widać bieganie po mapie ale niektóre akcje nawet mi się spodobały :)

Drugi, jest to bardzo stary filmik. Nagrałem go jeszcze za czasów G1. Jakość masakryczna (360p) ale sam komp nie ogarniał gry :D W sumie to nie wiem w jakim celu go nagrałem ale gdyby nie jakość i to że jest tylko "sklejony" oraz chodzenie po mapie to nie był by taki straszny :D

I ostatni, ten nagrałem na początku października. Krótkie video z mojego serwera. Pokazałem kilka broni których nie było jeszcze na Nexonie. Dodali je kilka tygodni później niż ja. Oczywiście jest jeszcze masa innych, jeszcze bardziej egzotycznych broni których nie nagrałem ale może zrobię to w wolnym czasie :)

Opublikowano

ooo czasy wrpsp gralo sie wybornie tam sie liczyl skill no i w niektorych przypadkach lagi :D

tak samo g1 teraz warrock jest tak zwalony ze naprawde nie ma sensu w niego grac wedlug mnie.

Tomb-Raider-800x200.jpg

Opublikowano

Szczerze to nie lubie wracac do tego co bylo na ale ok :). Te dwa filmiki jak to filmiki. Moja uwage przykul trzeci filmik podoba mi sie ta prezentacja broni w calosci.

Zycze powodzenia z serwerem :).

@Weeedx Normalnie tak Cie nie lubie ze az mnie pachy szczypia <3xD

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

WRPSP - Kto grał ten wie co fajne było.
Stary warrock.. Te czasy... (Nie aż tak stary :P)

Prezentacja nowych broni to jakby ująć. Najlepszy z tych trzech.

yiWCsl1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...