Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Junglerzy w przed sezonie

Szywacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie to zepsuli jungle! Wcześniej lubiałem grać na jungli a teraz to jest męczarnia, te lvl wolną idą, ganki mocno utrudnione po każdy wardy ma. Lipa...

Opublikowano

@ UP

Jak dla mnie to zepsuli jungle! Wcześniej lubiałem grać na jungli a teraz to jest męczarnia, te lvl wolną idą, ganki mocno utrudnione po każdy wardy ma. Lipa...

To co teraz napisałes/aś to kompletna żenada.
Zepsuli jungle? Chyba jak budowałeś na starcie itemki na line. Teraz level wbijasz bardzo szybko, dostajesz bardzo dużo golda, a to że ktoś ogarnia i stawia warda to nie problem- pomyslisz troche i obchodzisz miejsce wardowania ( tj. np. rzeka ) albo po prostu idziesz po drugiej stronie.

Oczywiście jestem ogromnym fanem jungli i osobiście doradzam Ci VI jako przed sezonowy, mój ulubiony jungler.
Ma bardzo duży dmg nawet bez itemków na dmg- składasz jaszczura, hp i jedziesz wszystko równo.
Ponad to skile W-E są miażdżące dla stworów które bijesz.
Próbuj jeśli lubisz twarde, mocne postaci- jesli wolisz coś z innej beczki może przetestuj coś " lajtowego " typu np. Diana ( lajtowego pod wzgledem budowy postaci )

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

J4, Jax i nawet Nocturne. Jak do pana 2@Up, on nie potrzebuje podchodzić pod linie... Używa ulta i doskakuje.

Opublikowano

Jest taki item co "wykrywa" wardy, a sam trinket z wardem ma dłużyszy cd niż ward, więc jak ma się mózg to można gankować.

Męczarnia?

Tera jungle się czyści szybko, co najważniejsze teraz można se farmić w jungli, i nie odstajesz z poziomem, a golda aż nad to.

Np. Shyvana czy Vi masakrycznie szybko jungle czyszczą

Chyba że to troll....

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Wg. mnie świetnie sobie radzi shaco i jarvan.Ja zawsze jak gram z team'em bez tanka biorę J4,wtedy często siadają fragi z ganków,z kolei gdy wezmę shaco ponieważ team nie ma zbytnio DMG to 1 gank=frag,chyba że enemy da flasha ale wtedy też się da go ubić ;)

Opublikowano

Wypierdalać z tąd kurwy bo widać że się nie znacie wgl.Jax na jungle ? haha chodząc nim na jungle marnujesz jego potencjał zabijania. Osobiście polecam xina elise heca jarvan , Vi może jeszcze daje rade.

Opublikowano

Graj evelynką, co z tego że ktoś postawi warda i tak nie będzie Cię widział :) Swoje Q ma co chwile na full buildzie straszny dmg z niego robi, polecam nią grać

Opublikowano

Wypierdalać z tąd kurwy bo widać że się nie znacie wgl.Jax na jungle ? haha chodząc nim na jungle marnujesz jego potencjał zabijania. Osobiście polecam xina elise heca jarvan , Vi może jeszcze daje rade.

spierdalaj jax dobry jungler

Opublikowano

spierdalaj jax dobry jungler

Jax potrzebuje farmy , dlatego jest owiele lepszy na topa.

Oczywiscie lee sin wymiata w jungli duzo mozliwosci ucieczki , counter jungle , dobre gangi od lane

Opublikowano

Evelynn, bo system wizji się zmienił i ciężko skontrować, pinki widzialne, a zwykłe wardy nie pomogą :)

Opublikowano

Mi także dobrze się gra jungle.

Co z tego że ma wardy?

Przecież jest możliwość postawienia czerwonego i zniszczenia wrogiego.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Oczywiście jestem ogromnym fanem jungli i osobiście doradzam Ci VI jako przed sezonowy, mój ulubiony jungler.

Ma bardzo duży dmg nawet bez itemków na dmg- składasz jaszczura, hp i jedziesz wszystko równo.

Ponad to skile W-E są miażdżące dla stworów które bijesz.

Próbuj jeśli lubisz twarde, mocne postaci- jesli wolisz coś z innej beczki może przetestuj coś " lajtowego " typu np. Diana ( lajtowego pod wzgledem budowy postaci )

No wlasnie ostatnio zastanawiam sie nad kupnem Vi i Shyvany, gram ostatnio bardzo duzo lee'm i tak jak teraz to nigdy nim nie gralem :) gra sie nim wygodnie i jest duzo mozliwosci kombinacj z jego skillami, gralem tez nautilusem ale teraz w s4 z tego co widze to slabiej sie sprawuje bo w s 3 byl miazga, tak wiec kogo bardziej polecacie shyvanne czy Vi?

Opublikowano

Evelynn - god tier.

Nie da się jej obecnie powstrzymać od gankowania przez zmianę systemu wizji.

Dodatkowo posiadanie Evelynn w teamie ma teraz inny bardzo ważny wymiar - psychologiczny.

Wystarczy, że twój top / mid / bot będzie freezował linię, a przeciwnicy będą mieli ciągle parę kg gówna w spodniach przy każdej próbie cs.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Evelynn, J4, Elise, Lee Sin. Święta czwórka lasu wg mnie :D Na lee sina budujesz wriggla, sprawdza się.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...