Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Niszczenie wieżowców

Milian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na YT możesz łatwo znaleźć i zobaczyć wszystkie bardziej widowiskowe destrukcje, razem z instrukcją, jak je wykonać. Ale wieżowiec w Oblężeniu Szanghaju jest chyba najbardziej widowiskowy.

Opublikowano

jeszcze nie te czasy, może w bf'ie 5, będzie możliwość dużo większej destrukcji

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

W tym problem, że ja mało znam angielski, a co udało mi się znaleźć to o tym wieżowcu i jeszcze taki jeden film o zniszczeniach na tej mapie tylko. Dlatego proszę o jakieś linki do filmów, które udało wam się znaleźć.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

jeszcze nie te czasy, może w bf'ie 5, będzie możliwość dużo większej destrukcji

W BC2 było pod tym względem sporo lepiej. Praktycznie każdy budynek do rozwalenia.

@TOP

W większości rozwalisz jedną czy dwie ściany, kilka budynków zawalisz całkowicie. Niektórych miejsc nie uszkodzisz bombą atomową ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@up gdyby atomówka była dostępna :P. A co do odpowiedzi Milosza245PL, to akurat słaba znajomość angielskiego nie ma tu znaczenia. Patrzysz, w które miejsce mapy idzie / jedzie autor filmu i w co strzela xD.

Opublikowano

Czasami ma znaczenie i to bardzo istotne. Na przykład w filmach o zniszczeniach wieżowcu były pokazane po jednym czy dwóch walnięciach w filary, gdzieś tak. Natomiast żeby je zniszczyć to czołgiem trzeba wydać 5 strzałów na jedną filare w sumie 20, żeby zniszczyć wszystkie. Na jednych z filmów mogło to być powiedziane a ja tego nie wiedziałem, tylko sam rozgryzłem. W ten sposób widać, że głos mówiącej osoby może być ważny. Częściowo to się zgodzę z wypowiedzią użytkownika Marax27, ponieważ gdy się nie zna języka to jest jedyny sposób nauczenia się czegoś patrząc na sam film, jednak niestety nie wszystko jest pokazywane. Żeby film nie był nudny, zamiast tego jest to omawiane to co nie zostało pokazane, więc samo patrzenie może do końca nie pomóc. Po to jest nagrywany komentarz, żeby ludzie rozumieli co jest na tym filmie, jeśli potrzebne to by nie było to wtedy film mógł być bez komentarza.

8902314106109971000808.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...