Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki wybrać hosting na serwer 50 slotowy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Nie piszcie hostingów typu: craftsite, cubehost itd.

Taki w którym mógłbym sobie zrobić własy nie zależny itemshop, w pakiecie chciałbym mieć swoją stronke www, ts3 itd.

Proszę o sprawdzone hostingi, bez lagów.

x

Opublikowano

Zamów 3GB na sored.pl (oferta 2GB i w wiadomości, tam masz okienko, dopisz, że chcesz 3GB) Zapłacisz ok. 50zł, opłaca się.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

lvlup.pro

Za 56 Zł możesz kupić ofertę Spider (4GB ram'u) na którym spokojnie postawisz 50 slotów bez lagów. Miałem u nich serwer 1GB ciągnął 15 slotów. Pozdrawiam

Opublikowano

lvlup.pro - w pakiecie nie ma www i ts3. Strone możesz dokupić tanio.

Plusy
- Bez lagów
- Cena
- Kontakt

- Łatwa obługa

Minusy
Na razie jako ja żadnych nie znalazłem.

Oferty: (nie wszystkie)

Ocelot
0-60 slotów, 3GB RAM, 43zł msc, 12zł tydzień

Spider
0-80 slotów, 4GB RAM, 56zł msc, 15,70zł 7 dni

Sam mam u nich 100 slotowy serwer i nie ma żadnych problemów

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

Polecam sored. Jeśli potrzebujesz niestandardową ilość RAMu na pewno się z nimi dogadasz. Jeśli napiszesz na IRC to zazwyczaj odpowiedź na ticket dostaniesz prawie natychmiast. Czasami serwery potrafią paść bez powodu, ale to zależy na którą maszynę trafisz, u mnie jest wszystko w porządku. Jeżeli właśnie serwer będzie ci padał, albo będą lagi to przeniosą cie na inną maszynę.

Opublikowano

Co ci nie odpowiada w cubehost.pl :O

Ja tam zanim kupiłem 40 slotowy serwer i jest wszystko w porządku, nawet przed kupnem napisałem do supportu i dostałem rabat 20%, przy przedłużeniu serwera :p

Opublikowano

OVH.pl nic nie zastąpi serwera dedykowanego. Te gotowce są dobre pod różne gimbozastosowania dla dzieci bez kont w banku. Które przepłacają sms'ami.

Profesjonalnego serwera na tym nie zbudujesz.

Pozdro

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Z tego co widzę po ofercie i opiniach to dobre jest Sored.pl, ja osobiście robię serwer w następnym miesiącu właśnie tam : P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...