Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Niespodzianka]GTA 5 Niespodzianka :P

Dracoman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z góry przepraszam jeśli wstawiłem do złego działu itp.
Dzisiaj odkryłem bardzo ciekawą rzecz. Otóż w nocy na drodze koło lotniska ( nie wojskowego!) znalazłem ciekawy van. O ile się nie mylę ten van jest zawsze gdzie indziej, ale warto spróbować ;P Jest on oznaczony niebieską kropka na mini-mapie. Osoby, które odnajdą vana podzielą się z nami informacją ;P Proszę o nie pisanie komentarzy typu: " Po cholerę piszesz temat jeśli nie powiesz, co się stanie ?"
Jest to " niespodzianka" jak w temacie ;D
PS Jeśli nikt nie odnajdzie vana zdradzę "Sekret".

Y.ou O.nly L.ive O.n-line.

YOLO

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z góry przepraszam jeśli wstawiłem do złego działu itp.

Dzisiaj odkryłem bardzo ciekawą rzecz. Otóż w nocy na drodze koło lotniska ( nie wojskowego!) znalazłem ciekawy van. O ile się nie mylę ten van jest zawsze gdzie indziej, ale warto spróbować ;P Jest on oznaczony niebieską kropka na mini-mapie. Osoby, które odnajdą vana podzielą się z nami informacją ;P Proszę o nie pisanie komentarzy typu: " Po cholerę piszesz temat jeśli nie powiesz, co się stanie ?"

Jest to " niespodzianka" jak w temacie ;D

PS Jeśli nikt nie odnajdzie vana zdradzę "Sekret".

Po pierwsze to nie Van. Tylko Camper. Po 2 tam bzykają się na geje. Gdzie jeden przekonuje drugiego, że Bóg tak nakazał.

Opublikowano

Pokaz mi SS'a, tego Vana (tak z ciekawości).

Powiadasz, że takową rzecz, znalazłeś kolo wojska?

bez gif

Opublikowano

TO się pod wiatrakami znajduje na pustyni.

Ok, spoko.

Gdzieś niedaleko lotniska opuszczonego?

bez gif

Opublikowano

Ok, spoko.

Gdzieś niedaleko lotniska opuszczonego?

Szczerze sam nie wiem. Bo widziałem to na filmie. Lecz w 100% wiatraków nie pustyni nie ma dużo i jest to skupisko jedno i powinienieś, znaleźć. Jest jedna sprawa której nie jestem pewny. Ale to być może występuje tylko w nocy :D.

Opublikowano

Ok.

A Ty wiesz Snajperze, że Lord Makin mnie na święta odbanował, bo mnie zbanowałeś 22.07.2013, na PERMA?

bez gif

Opublikowano

SPOILER

Pewnie miał powód co do tematu to faktycznie sam znalazłem pod wiatrakami gdzie mamy misje w online z lostami (zabranie koki) To obok na wzgórzu przy drodze.

Oczywiście to co się tam wydarzyło było chore blee (Najpierw myślałem że tam była dziewczyna)

PS Nie tylko w nocy ja znalazłem rano co prawda było jeszcze ciemno :)

Edit@ Nazwa tematu(Ale mi to niespodzianka a jaki finał haha ZAZNACZĘ SPOILER ŻEBY NIKT NIE KRZYCZAŁ)

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...