Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z kontem

Bóg czlowiekowi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem iż sprzedałem konto na allegro już jakieś 2 miechy temu trochę kosztowało ktoś je kupił dałem mu wszystko potrzebne do niego wszystko pasowało i dziś dostałem wiadomość że mam mu oddać konto bo inaczej napisze do riot i pójdzie na policję ale ja tego konta nie mam . Czy mogę się czegoś obawiać ?

1393532913-U1060386.png

Opublikowano

raczej nie bo konto zostało założone na Twoim IP i jedynie on może sie obawiać że oskarżą go o kradzież konta jak nie udowodnią ci że sprzedałes :D

32984651300858722438.png

Opublikowano

Zależy. Jeśli rzeczywiście nie masz z tym nic wspólnego, to nic Ci nie grozi, jednak jeśli gościu będzie natrętny i pójdzie z tym na policję i udowodni, że mogłeś mieć coś z tym wspólnego, to aktualnie grzywna/2 lata za coś takiego. Oczywiście to tylko teoria.

Pasjonat
Opublikowano

Jak chce Cię wrobić w kradzież sprzedanego konta to raczej mu się to nie uda, pewnie jakiś jego "kolega" mu je zajebal. Wystarczy, że napisze do riotu i sprawdzą ip z jakich się logowano i jak nie będzie tam Twojego to niczego Ci nie udowodnią.

.

Opublikowano

nic nie zrobią ew. mogą go zbanować za kupno konta

nawet jeszcze mógłbyś odzyskać te konto ale nic nie udowodnią ci jak się nie logowałeś z twojego ip

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...