Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ravia.eu Błąd Nie mozna nawiazac pol. z serwerem POMOCY !

themasyaf111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Od wczoraj wieczorem mam błąd na ravi : Nie mozna nawiazac pol. z serwerem.A ravia działa mojemu kumplowi i mowi ze sporo osob jest w m1 wiec raczej ddos nie dostają.Odblokowałem FireWalla reinstalowałem ravie resetowałem komputer, otwierach patch jako administrator ( nie patchuje ... ) Otwieram jako admin game.exe bład pol z serwerem. W patch jest tak samo pomocy ! :( Dzis o 20 jest event i chciałbym pograć :( PROSZE O POMOC

Opublikowano

Uruchamiasz Clienta jako administrator ?

Zaaktualizuj clienta, bedzie ci sie pobierało dane.gwf z folderu pack. Mi już działa. Sprawdz to

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Uruchamiam.A co do tego 2 to jak mam to zrobić ? Bo niezbyt rozumiem

http://hostingplikow.fresh.yt/560201

pobierz i wklej do folderu pack w kliencie ravii.

tu masz skan :

https://www.virustotal.com/pl/file/315b7e4ad697a91d6023db8baf42eeb428290f4ff373575cb61a3e5313294357/analysis/1387045594/

sorry ale cos mi firefox odwala i nie dziala mi bbcode spoilery itd

Opublikowano

noto jeszcze jeden sposób, wejdz do clienta ravii i kliknij prawym przyciskiem myszy na patcher.exe i ,,Rozwiąż problemy z zgodnością" Może pomoże ;)

Opublikowano

Teraz wyskakuje Fatal error po wykonaniu problemów ze zgodnością eh :c o co tu może chodzić ?

Już nic mi nie wpada do głowy, najlepiej zrób reinstall clienta zawsze pomoga ;)

Opublikowano

Patcher chyba jest napisany w visualu, pobierz i zainstaluj Net Framework 4.0 lub jakas inna wersję. :D

Opublikowano

I co mi to da że to pobiore ? :)

Bez tego programu nie działa 60% laucherów ponieważ są pisane w visualu, a nie które w autoit i tych innych pierdołach. Pobierz a powinno zadziałać bo to dziwne ze ci sie patcher nie patchuje ;d

Opublikowano

Mialem podobny problem. Sprubuj przeinstalowac ravie na inna partycje np na pendriva. Mi to pomoglo. I sprubuj zainstalowac jescze Net Framework 4.0.

ruU3AnC.png

Opublikowano

Ten program już miałem ale coś teraz sie naprawia w nim. A tak ps .. GG tez mi nie dziala zawsze wtedy gdy ravia. Gdy GG działa to ravia działa ... Nie wiem o co tutaj już chodzi. Zaraz ci powiem czy działa client po naprawieniu tego

Nagram na płyte bo pendriva siostra ma a jej w domu nie ma. Zobaczymy może zadziała .

Nadal nie działa zrobiłem to co wy kazaliście ;/

Opublikowano

Uruchmom jako administrator .. Chyba Ravia znów nie działa .

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...