Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.4]Delatrex Hardcore! [No-premium][Gildie][Miła atmosfera][Porządna Administracja]

DzonRamboMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny nudny serwer hardcore oparty na gotowcach z netu. Na pewno nie wbiję. Sądzę że serwer upadnie po miesiącu. NIC AUTORSKIEGO. Prezentacja z generatora. TYLKO 100 slotów. Serwer na gotowcu(mineserv).

Pozdrawiam

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie oceniaj jak nie masz zielonego pojęcia. Byłeś? Widziałeś? NIE
Żaden gotowiec z netu. Prezentacja owszem, bo nie ma mnie w domu i nie mam czasu zrobić czegoś sam. Mapa jest normalna, mamy dużo udogodniej. Wkurzają mnie takie osoby, które oceniają a nie mają pojęcia o serwerze.

Rozumiem żebyś oceniał jak byłeś, trochę pograłeś i oceniasz. A TU NIC. Żenujące.
Przenosimy się na pukawkę.Twoja odpowiedź była żenująca i będzie raportowana.

Opublikowano

Nie jestem u siebie na kompie, więc nie mam możliwości zrobienia własnej.
Wrócę to coś pokombinuję i ją ulepszę :3
SERWER CAŁY CZAS JEST DOPRACOWYWANY!

Opublikowano

Kolejny nudny serwer hardcore oparty na gotowcach z netu. Na pewno nie wbiję. Sądzę że serwer upadnie po miesiącu. NIC AUTORSKIEGO. Prezentacja z generatora. TYLKO 100 slotów. Serwer na gotowcu(mineserv).

Pozdrawiam

Nie rozumiem skąd u Ciebie taka nienawiść. Serwerownia istnieje już od ponad półtora roku. Co do autroskich spraw. Nie każdy jest na tyle uzdolniony, żeby pisać własne pluginy, a mimo to ma pomysł jak takie serwer zrobić i zaprezentować. Wiadomo, że autorskie rzeczy są bardziej pożądane, ale to nie jest powód do krytyki. I jak wyżej: nie wbiłeś, nie oceniaj.
Opublikowano

Serwera nie polecam , lagi na spawnie . NA innym serwerach gram bez lagów , tylko na tym ścina .
Pytanko do administracji .

Po co zmieniliście z zawalistego FB który miał dużo wyświetleń i ludzie grali a tutaj na hardcorze jest gorzej niż u skkf'a ...

graphic.png

Opublikowano

@up - zmień neta :)

Po za tym, serwer najprawdopodobniej będzie wyłączony i podejmiemy porządną pracę nad takim dawnym prawdziwym FreeBuildem.

Odpalimy dopiero po nowym roku i postaramy się na maxa wszystko dopracować. Zegcio nie mścij się za stratę moda.

Master- może daruj sobie te photoshopy co? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...