Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Spadek prędkości pobierania

Kamdaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, pobrałem LoL-a, ale kiedy zmieniłem język na polski i znów pobiera te kilka MB to co chwile mi spada prędkość pobierania z 500 do 10kb/s, wie ktoś może czemu?

Opublikowano

właśnie restartuję router i nic, wątpię czy to wina łącza bo jak pobierałem grę to normalnie działał net. Teraz jak ściągam ten polski język, to powiedzmy że co jakieś 5min mi się ściąga normalnie przez jakieś 10 sekund i znów wolno.

1387044439-U622292.png

Opublikowano

Może coś źle się pobrało lub coś Ci blokuje łącze,możesz jeszcze off zaporę oraz antywirus'a,jak nie to przeżyj z tym pobieraniem ;)

Opublikowano

hmmm...a czemu mi pokazuje że plik VObank_pl_pl.fsb waży ponad 700mb skoro on chybaważy 100mb+? Ciągle mam błąd z tym pobieraniem, proszę o pomoc :s

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem Ten sam problem, juz 2 dni tak pobieram xD.. Stwierdzilem ze cos jest nie tak Teraz weszłem w neta i przeczytalem zeby "odznaczyc Opcje Peer To Peer" i Leci normalnie ; >

Opublikowano

Tak jak powiedział up, a jeśli nie zadziała to monitoruj prędkość down. na speedtest.net albo innej stronie, jeśli nie spada to wina stoi po stronie serwerów NE (ostatnią odpierdalają jak west). ;)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...