Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer 4500zł bez karty graficznej.

RageST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaproponujcie komputer do 4,5tyś złoty bez karty graficznej(Posiadam gigabyte GTX 770) SAMA BUDA bez Windowsa.

76561198122231440.png

Opublikowano

Hmm SLI , słyszałem że gry się często ścinają ale może. Stwórzcie zestaw z SLI i bez SLI to porównam i wybiorę ;]

76561198122231440.png

Opublikowano

Wiesz no tu nie ma dużo do gadania.

Jedyna zmiana to ilość fpsów na większej ilości monitorów, oraz lepsza jakość. Minusy tak jak sam powiedziałeś mikro-ścinki.

Ale po czasie nie zauważalne bo się do tego przyzwyczaisz.

W zestawie radatora wywal gd65 i wstaw normalna g45.. bo GD65 to shit. Do tego wywal gtx 780ti i wstaw jedną 770. I będziesz miał oto efekt.

graphic.png
Opublikowano

Referent + brzydkie RAMy + słaby zasilacz + mocno przeciętna obudowa + Dark. Serio ?

Autor niech napisze, czy interesuje się na tyle hardware, żeby wziąć zestaw z SLI. Na pewno będzie z tym sporo zabawy i straconego czasu, ale co tam <3

Opublikowano

Hmm. Ja chcę bardziej inwestować w procka i płyte główną ponieważ grafikę mogę zmienić w każdej chwili. :D Nie chcę jednak SLI.

76561198122231440.png

Opublikowano

Z ciekawości, w jakiej rozdzielczości będziesz pracował? Bo żeby w pełni wykorzystać SLI z takich kart trzeba by więcej niż Full HD. Do 1080p starczy jedno 780, więc może nie ma nad czym się zastanawiać.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

To spróbuję znaleźć jakieś 24 . Ale skoro dużo roboty z SLI jest a ja tego nie ogarnę za bardzo. , to będzie problem.

76561198122231440.png

Opublikowano

To spróbuję znaleźć jakieś 24 . Ale skoro dużo roboty z SLI jest a ja tego nie ogarnę za bardzo. , to będzie problem.

Musisz sam podjąć decyzję.

Na pewno nie będzie to na zasadzie "zainstaluję i działa".

Opublikowano

@UP dzięki bardzo fajne :D

@2UP jednak SLI pomoże mi informatyk.

76561198122231440.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...