Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] rejestracja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym się zapytać Was czy jest taki plugin lub skrypt, który pozwala na nierejestrowanie się graczy premium, a gracze no-premium muszą się zarejestrować? ( chodzi mi o to, że jak mam premium to tylko wchodzę na serwer i nie muszę się rejestrować ani logować i sobie gram a jak mam no-premium to wtedy po wejściu na serwer muszę się zarejestrować lub zalogować)

Pozdrawiam i proszę o szybką pomoc.

1384891713-U294848.png

Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235)

Opublikowano

Witam!

Chciałbym się zapytać Was czy jest taki plugin lub skrypt, który pozwala na nierejestrowanie się graczy premium, a gracze no-premium muszą się zarejestrować? ( chodzi mi o to, że jak mam premium to tylko wchodzę na serwer i nie muszę się rejestrować ani logować i sobie gram a jak mam no-premium to wtedy po wejściu na serwer muszę się zarejestrować lub zalogować)

Pozdrawiam i proszę o szybką pomoc.

Nie ma takiego pluginu i prawo podobnie nie będzie.

Jedynie jest AuthMe, ale to wiadomo - rejestrują się ci i ci.

Można spróbować napisać skrypt tak jak kolega wyżej mówi, lub dać sobie spokój z tym rejestrowaniem dla Premium.

Opublikowano

Jest autorski plugin PietherkaAuth bodajże. Jest koleś Skilek_PRO on pisze pluginy, ale za 100 zł :v Jak będziesz chciał do niego namiary to pisz na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...