Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kwadratowa Masakra Live Bot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuję pomocy jest to dla mnie dość ważne a mianowicie czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć jak działa Live Bot na Kwadratowej Masakrze jest on 24/7 .Potrzebuję go do własnego serwera będę wdzięczny za pomoc ;)Ważne !!

Jeżeli jest to plugin do dajcie znać jaki !:)

post-778813-0-39941400-1387036174.png

671411485514457941894.png

Opublikowano

Jest to robione z serwera dedykowanego, gdzie przy odpowiednim systemie i konfiguracji, taki livestream może bez problemowo działać 24/7

a wiesz może jak to zrobić skonfigurować itp ?

Opublikowano

To jest przerobiony klijęt mc z funkcją nagrywania i ai

Ale czy ogarniasz jak to zrobić dokładnie bo ja tak nie za baradzo ?

Opublikowano

Musisz zrobić dla bota specjalne konto i dać mu uprawnienia admina.

Na jakimś vps czy dedyku włączasz minecrafta (ustawiasz vanisha by nikt go nie widział) i program do streemowania. Można włączyć teamspeak'a i użyć przechwytywania głosu stereo by słyszeć innych graczy. Tylko potrzebny jest bot (jako program) który będzie sprawdzał co kilka sekund innego gracza. Nie widziałem nigy takiego programu, więc raczej sam musisz go zrobić. Ale to prosty kod aby co kilkanaście sekund wpisał odpowiednią komendę na sprawdzenie gracza.

Opublikowano

Musisz zrobić dla bota specjalne konto i dać mu uprawnienia admina.

Na jakimś vps czy dedyku włączasz minecrafta (ustawiasz vanisha by nikt go nie widział) i program do streemowania. Można włączyć teamspeak'a i użyć przechwytywania głosu stereo by słyszeć innych graczy. Tylko potrzebny jest bot (jako program) który będzie sprawdzał co kilka sekund innego gracza. Nie widziałem nigy takiego programu, więc raczej sam musisz go zrobić. Ale to prosty kod aby co kilkanaście sekund wpisał odpowiednią komendę na sprawdzenie gracza.

spk thx

spk thx

A jeszcze zapyta jak zrobić żeby krążył po wyznaczonej trasie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...