Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapa Zombie Metin2 Kr ?

nevvhuman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy istnieje na którymś metku mapa zombie ? A dokładniej czy na metku Kr jest nowa mapa zombie.. Prosiłbym o odpowiedź.. A dla tych co się bawią, może nawet wiedzą w której paczce.

NIE - SERWER OFF. - i nie pytaj mnie o to.

Watch your back.

Nowe filmy:

http://www.youtube.com/user/ClickHourDone

Opublikowano

No, mapka jest ale nie dokończona(Mapa jest cała, ale Mini-mapa nie dokończona) Znajduje się w season2, a nazywa się metin2_map_dd

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo, wejscie znajduje się pod DT ;P (obok są żaby)

Mapka jest w koreańskim season2 ;d

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Ja mam koreana spatchowanego ale kur** nie mam konta, dajcie link do reje to wbije ^^

Chcesz wygrać gry na steam za free? Zarejestruj się

<<<TUTAJ>>> . Wszystko jest w 100% wiarygodne i legalne.

Pytania na PW

Opublikowano

WoJjTek tam, gdzie dałeś zdjęcie dochodzi się opcją u egzekutora... Przenosisz się do ziemii podobniej do ognistej, wykonujesz misję, i tam cię przenosi, przynajmniej tak jest na US.

Opublikowano

Najpierw udało mi się wejść na tę planszę, lecz brak tekstur. Poza tym grafika zaczęła wariować. Potem pozmieniałem jeszcze trochę, i po zalogowaniu wyrzucało mnie z gry. Na pewno da się to zrobić, bo ktoś już miał tę mapkę. No nic, jutro ciąg dalszy zmagań.

NIE - SERWER OFF. - i nie pytaj mnie o to.

Watch your back.

Nowe filmy:

http://www.youtube.com/user/ClickHourDone

Opublikowano

nevv. Mam to samo. Pewnei juz wiesz jaki plik odpowiada za te mapke, nie mam zamiaru go udostepniac. Nie wiem jak Ty, ja spatchowalem te mapke seasonem2 . Raz jest ciemno jak w dupie, nie ma przestrzeni i grafika sie pieprzy, raz mapka jest cala niebieska i nie widac monumentow itp.;/ Ide do szkoly moze mi sie potem uda cos z tym zrobic

Aha, jeszcze czasem pasek zaladuje sie tylko 1 cm i wywala calego metka.

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...