Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Problem z rp

HaMeR1345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otoz kupilem dzis 2 kart PSC za 20 zl i kliknalem w lolu doladuj za 40 zl poprawnie wpisalem 2 kody po czym kliknalem 2x kontynuuj a wyswietlil sie jakis tekst. Nie czytalem go bo za szybko klikalem przyciski. Zauwazylem jedynie 24h. Potem patrze i nie mam rp. Wiecie co sie dzieje ?!?

RGt.png

Opublikowano

Odzyskasz, na RP musimy poczekać do 24h, jeżeli nie otrzymasz ich w tym czasie to zgłoś się do supportu League of Legends. Nikt Ci ot tak nie zabierze hajsu, który wydałeś na PSC!

Opublikowano

Ktos cos wie wiecej? Mam ten sam problem.

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

Ludzie, spokojnie - boże kończyć grę bo PSC ma problemy? Takie tzw gimbusiarskie zachowanie :P

Nie wyrzucajcie swoich paragonów, jest to dowód na zakup PSC.

Na dniach powinno się wyjaśnić, piszcie do supportu (najlepiej nie-polskiego) i czekajcie na odpowiedź... ;)

Opublikowano

Nie przyszlo mi to rp... Napisalem do supportu i nic.... Pierdole to za przeproszeniem koncze z lolem. Dziekuje.

Poczekaj-na pewno odpiszą,a dla upewnienia napisz kilka razy i od razu z konkretnym powodem:chodzi tu o to abyś dał im dowód i wytłumaczył im swój problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...