Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BPL, kogo na ŚN?

Luuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam na razie 35k kogo mam kupić na ŚN, mam na razie Joveticia który jest spoko ale poszukuje kogoś lepszego. Mam na oku Rooneya Suareza i Van Persiego ale on kosztuje 100k ;/

W FUT

Opublikowano

Suarez jest chyba tańszy niż 100 k :)

Suarez i Eto

Czytaj ze zrozumieniem Van Persie 100k. Chyba kupie sobie Suareza bo Eto'o jest zbyt niski moim zdaniem.

Opublikowano

Jeśli chcesz ŚN, który potrafi grać w obronie to Rooney.

Jeżeli kogoś bardziej ofensywnego to Suarez.

A czy jest jakaś większa różnica między Jovetić vs Suarez? Jak popatrzyłem na nich to Suarez powinien kosztować mniej bo ma lekko lepsze strzały od Joveticia.

Opublikowano

A czy jest jakaś większa różnica między Jovetić vs Suarez? Jak popatrzyłem na nich to Suarez powinien kosztować mniej bo ma lekko lepsze strzały od Joveticia.

Suarez to typowy ŚN, a Jovetic to N.

Statystyki mają bardzo podobne.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

A może Kevin De Burney lub coś tego typu ? ;)

De Bruyne całkiem spoko. A żeby nie zakładać nowego tematu jaki bramkarz najlepszy jest w BPL i z jakim stylem? Mam na razie De Gea z rękawicą.

Opublikowano

BR to Hugo Lloris, co do ŚN - Benteke, Daniel Sturridge lub Rooney.

A typowy N to Eto lub Suarez, ale bardziej polecam Ci Eto, chyba, że lubisz strzelać z daleka - wtedy Suarez.

CWpuE1z.png

Remigiusz mówią mi.

Opublikowano

BR to Hugo Lloris, co do ŚN - Benteke, Daniel Sturridge lub Rooney.

A typowy N to Eto lub Suarez, ale bardziej polecam Ci Eto, chyba, że lubisz strzelać z daleka - wtedy Suarez.

A jeżeli ktoś lubi strzelać z daleka i z bliska? ^^ Bo zależy jaka sytuacja będzie chcę zawodnika który strzela dobrze z bliska i daleka.

A Cech vs Lloris?

Opublikowano

A jeżeli ktoś lubi strzelać z daleka i z bliska? ^^ Bo zależy jaka sytuacja będzie chcę zawodnika który strzela dobrze z bliska i daleka.

A Cech vs Lloris?

Suarez. A bramkarzy miałem dwóch i Cech broni o niebo lepiej

Czytaj ze zrozumieniem Van Persie 100k. Chyba kupie sobie Suareza bo Eto'o jest zbyt niski moim zdaniem.

Masz racje,źle przeczytałem.Sorki :D

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Suarez. A bramkarzy miałem dwóch i Cech broni o niebo lepiej

Masz racje,źle przeczytałem.Sorki :D

Kupiłem Suareza i szczerze mówiąc nie spisuje się jak tak dobrze jak chciałem jest taki "średni". A czy są jacyś bardzo twardzi zawodnicy na ŚN? Bo Suareza to jak na razie prawie każdy wywalił xD

Opublikowano

Wg mnie najlepszy bramkarz BPL to jest Begovic, jeżeli chodzi o napad to jak najbardzej Rooney bo takie bramki na xboxie jak gram nim pakuje że to szok albo QUŃ Aguero :D

kozakreggae.jpg

Opublikowano

Chcesz kogoś silnego na ŚN ? Bierz Agbonlahor-a jeden z najlepszych napastników w BPL , ma szybkość dobre kopyto i jest nie do przepchnięcia przez obrońców 2 drużyny , po za tym jest wysoki i dobrze spisuje się przy rożnych , na bramke tylko i wyłącznie Cech ewentualnie jak bida to Begović reszta to marne grajki pokroju Hart-a czy Courtuisa którzy może i bronią ale wybijają wszystko przed siebie wprost pod nogi przeciwnika w polu karnym

Opublikowano

Żeby nie zakładać nowego tematu.

Co zrobić by zawodnicy bardziej się wysuwali bo gdy gram mam ładną akcję a tam nikt się nie wysuwa. Jak można to ustawić? Np. żeby we 2 się wysuwali.

Opublikowano

rooney jest niższy od eto'o jeżeli wolisz napastnika strzelającego dobrze głową to lepiej kup Eto'o

Opublikowano

rooney jest niższy od eto'o jeżeli wolisz napastnika strzelającego dobrze głową to lepiej kup Eto'o

Kupiłem Eto i powiem tyle. Dobrze się wystawia sam na sam z bramkarzem to jest kosa heh ^^. To chyba był najlepszy wybór bo na dodatek jest on bardzo szybki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...