Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić trochę pieniędzy ?

pomocnik95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :D

Mam pytanie: Jak zarobić szybko 200zl w 2 tygodnie? Mam 18lat i mieszkam w mieście :) Tylko nie piszcie roznoś ulotki, bo to odpada :P

Jakieś normalne propozycje poproszę B)

Bywalec
Opublikowano

Zapisz sie do agencji modelingowej, praca na weekendy, kolo 9 godzin, stawka 50/60 zł za godzine.

Opublikowano

Zapisz sie do agencji modelingowej, praca na weekendy, kolo 9 godzin, stawka 50/60 zł za godzine.

Nie wszyscy są tacy piękni xDD

2 tygodnie to mało, a ryzyko będzie spore, do tego trzeba trochę w to włożyć - licytacje. Sam mogę Ci pomóc w ofertach podzespołów komputerowych, ale żeby różnica w sumie wyszła 200zł przedmioty nie mogą być tanie.

Opublikowano

Może sprzedaj to co niepotrzebne masz w domu, jakąś starą elektronikę a może ktoś to akurat kupi.

Opublikowano

Mam kilka opcji. Pierwsza, ubierasz się i idziesz do babci i wyjaśniasz jej o co chodzi. Druga, idziesz na budowę i pytasz czy potrzebują pomocy. Trzecia, szukasz złomu i po prostu go oddajesz. Czwarta, tak jak kolega wyżej wspomniał, sprzedaj coś. Gry, czy coś.

a4yfzc.png

Shut the fuck up!

Opublikowano

Idź do babci i poproś o pożyczkę, najprostsze rozwiązanie .

Opublikowano

200 w dwa tygodnie? Sorry ale za darmo nie pracowałbym :)

Znajdź sobie restaurację, która szuka pomocy podczas większych imprez. Dziennie koło 70 zł możesz mieć.

Opublikowano

Na Twoim wiejscu poszedł bym do babci albo dziadka 15 min roboty :D

@edit

Albo wiem. Sprzedaj ćpunowi majeranek i powiedz ze to zajebisty towar !

Opublikowano

Albo wiem. Sprzedaj ćpunowi majeranek i powiedz ze to zajebisty towar !

lol hahaha dobre :D

@Topic

Zrób tak jak moi poprzednicy ci proponowali idź do babci/dziadka lub rodziców i poproś o kase.

Jak nie to sprzedaj kompa za 200zł :D

Trudne jest życie w mieście ja na wsi zawsze mam robotę i zawsze troche kaski wpadnie :)

Opublikowano

Zależy też na jakim jesteś kierunku w szkole.

Jeśli to technikum/zawodówka, to szukaj jakichś płatnych praktyk (nie takich potrzebnych do szkoły), pod swój kierunek.

Bez większego doświadczenia przyjmują na budowy, opiekunki do dzieci, dostawca (wymagane prawko ;>)...

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Dostawca/kurier bardzo fajna robota, łatwa i dużo hajsu i przynajmniej się dotlenisz a nie bedziesz 24/7 na kompie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...