Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się kupować 5s? :C

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

obecnie posiadam iphone'a 5 i jestem baardzo zadowolony, ale wyszedł 5s i się zastanawiam czy by nie kupić? jest jakaś porażajaca różnica? bawiłem się w iSpocie nim no i nie jestem przerażony jakoś nieco odnowionym wyglądem :p

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Pod względem hardware przepaść jest b. duża. Touch ID, aparat itd.. I problemy z ruszającymi się przyciskami, grzechoczącymi.

Opublikowano

Jak narazie nie opłaca sie ... Ja posiadam i mnie czasem wkuza bo ma te problemy z czujnikami itd poczekaj tak z 2/3 miesiące i dopiero możesz brać ale jak posiadasz ip5 to nie bierz 5s moim zdaniem .. Poczekaj na iPhone 6 ;) poniewaz 5s jest taki sobie a ip5 jak narazie jest naj z serii 5

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

przekonany o tym jestes?

Kolego mowie jak ja sadze ;) jest różnica bo jest i jeśli cie stać na iPhone 5s to kupuj ja ci tego nie moge zabronić ja wyrażam swoją opinie oraz moim zdaniem iPhone 5 jeszcze daje radę i warto by było poczekać na iPhone 6 albo wersje Air ;)

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Hydro H110

Creative Sound Blaster Z

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Kolego mowie jak ja sadze ;) jest różnica bo jest i jeśli cie stać na iPhone 5s to kupuj ja ci tego nie moge zabronić ja wyrażam swoją opinie oraz moim zdaniem iPhone 5 jeszcze daje radę i warto by było poczekać na iPhone 6 albo wersje Air ;)

5 air czy 5s air?

ps. wgl juz jest jakiś oficjalny wygląd ip6? bo jak patrze narazie to są jakieś DZIIIWNE....

wiadomo, apple do tanich nie należy, stać by mnie było na wymiane 5>5s (ew. uśmiechne się do wujka z USA) ale odczułbym to w pewnym sensie i niechcialbym zalowac :O ważna jest też dla mnie bateria! jako że masz zarówno ip5 jak i ip5s to jest jakoś lepiej w ip5s? pojemność ciut zwiększona to fakt, a te nowiutkie podzespoły dają jej w kość czy jakies takie bardziej eko są? :D

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

5 air czy 5s air?

ps. wgl juz jest jakiś oficjalny wygląd ip6? bo jak patrze narazie to są jakieś DZIIIWNE....

wiadomo, apple do tanich nie należy, stać by mnie było na wymiane 5>5s (ew. uśmiechne się do wujka z USA) ale odczułbym to w pewnym sensie i niechcialbym zalowac :O ważna jest też dla mnie bateria! jako że masz zarówno ip5 jak i ip5s to jest jakoś lepiej w ip5s? pojemność ciut zwiększona to fakt, a te nowiutkie podzespoły dają jej w kość czy jakies takie bardziej eko są? :D

Bateria od samego poczatku trzymała mi do 3dni (tak 3dni bez ładowania) teraz trzyma mi Max 2 dni bez ładowania używając 3G cały czas i sprawdzając co jakis czas fb/whatsapp itd lecz rekord ktory pobiłem to 5 dni bez ładowania ale malo go używałem ;) a wiec co do baterii to sie troszeczkę poprawiło ale musisz miec włączone tryby oszczędzania ktore spowalniają czasami iphone'a jesli masz możliwość np: wymiana 5 na nowke 5s z np dopłata 400/650zl to bierz bo sie opłaca i nie bedziesz żałować jesli 5 przyniosła ci duzo frajdy i jestes z niej zadowolony

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Hydro H110

Creative Sound Blaster Z

Samsung 840 EVO 500GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...