Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]league of legends fps'y

Dizzy12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i od razu chciałbym powiedzieć że wiem jest dużo poradników na ten temat ale ja mam inna opcję.

Mam komputer:

procesor ": intel pentium dual CPU E2160 1.80 1.80
Grafike : Nvidia GeForce GT440

Ramu:4

windows7

Gram w lola mam fps ow18-25

Detale najniższe brak dźwięku

graphic.png

Opublikowano

nie bardzo rozumiem po co jest ten temat

Kolega chce zwiększyć fpsy ;)

@Topic

Sciągnij game bostera, zrób defragmentacje dysku, ściągnij ccleanera i przeczyść pc'ta, możesz naprawić pliki lola, ściągnij najnowsze sterowniki, zaktualizuj adobe/java i inne gówna(na pewno nie zaszkodzi :D), ściągnij niską jakość mapki SR(summoners rift)(jest na forum!) i to tyle jak coś mi się przypomni to Ci dopiszę

mca.png

Opublikowano

Przeczyść kompa oraz rejestr,zaaktualizuj najnowsze sterowniki do karty graficznej,net fameworka oraz visual C++,do tego w procesach wyłącz program PMB.

Opublikowano

nie bardzo rozumiem po co jest ten temat

@Pobierz Advanced SystemCare 7 i "LolClientSuspender"

a gdzie wrzucic to LolClientSuspender

graphic.png

Opublikowano

Mialem to samo ostatnio i najlepszym rozwiazaniem bylo użycie programu o nazwie odkurzacz, pomoglo to duzo jednak fps i tak byly za male jak na mojego kompa i reinstal całkowicie naprawil problem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...