Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Windows.Old

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, po formacie dysku i instalowaniu innego systemu został mi folder Windows.Old. Jak go mogę usunąć?

Opublikowano

Normalnie prawym usuń tylko uprawnienia admina trzeba mieć a jak nie chce się usunąć to wejdź w niego i ręcznie katalogi wywal.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

To prawdopodobnie kopia starego systemu ale nie jestem pewny...

Opublikowano

Up naprawdę...? Trudno się domyślić

Normalnie prawym usuń tylko uprawnienia admina trzeba mieć a jak nie chce się usunąć to wejdź w niego i ręcznie katalogi wywal.

Wyskakuje błąd

Opublikowano

No i co że wyskakuje? Niestety nie posiadam jeszcze umiejętności czytania w myślach bądź teleportacji w celu sprawdzenia jaki ci się ten błąd wyświetla... Jak takie zdobędę to może jakoś ci pomogę. A tym czasem sory ale nie umiem.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

dobra, ogarnąłem jakoś...

up: Tak trudno się domyślić że wyskakuje że plik jest używany... Zamykam bo mogę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...