Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Mystery box

koksu94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wygral ktos z was jakis retail ?

bo ja kupilem 15 boxow na zlotego tara i nie udalo mi sie

wygral ktos z was i za ktorym razem ?

Opublikowano

Jest to losowe. Mozna trafic za pierwszym razem a mozna caly dzien otwierac i sie nie trafi. Z tego co widzialem to pokazuje sie informacja ze ktos takowy wygral wiec pewnie wygrywaja retaile.

Opublikowano

no tak wiem ze się napewno wygrywa ale chciałem zapytać ludzi za którym razem im się udalo

jak otwieralem 15 boxow to dostalem tylko 2x gold tar na 30 dni a tak to fast reload, sp, 5 slot,

Opublikowano

Informacja że ktoś wygrał pojawia się w grze jako informacja. Jednemu może się opłacać bo może to trafić za pierwszym razem, a drugiemu nie bo może na to wydać kilkadziesiąt zł i nie trafić retaila. O to chodzi w loterii. Jest to zdarzenie losowe i zależy od szczęścia.

Opublikowano

jest ustalone co wypadnie. pisze przeciez co moze wypasc ja zadalem kto i za ktorym razem dostal retail

No raczej, że jest ustalone co ma prawo wypaść, jest ustawione na losowość.

Informacja że ktoś wygrał pojawia się w grze jako informacja. Jednemu może się opłacać bo może to trafić za pierwszym razem, a drugiemu nie bo może na to wydać kilkadziesiąt zł i nie trafić retaila. O to chodzi w loterii. Jest to zdarzenie losowe i zależy od szczęścia.

Nic dodać, nic ująć po twoim pytaniu ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...