Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hasło p4f a origin

Pitagoras333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, czy jeżeli ktoś zna hasło do mojego konta p4f to może je zmienić bez znajomości ID z origin ?

Pytam bo dziś jak wszedłem na medyka to miałem ubranie założone te domyślne podczas gdy zostawiałem inne, a może to po prostu bugi ?

Opublikowano

mi samo 3 znajomych dodało dodam że nie wysyłałem ani nie przyjmowałem zaproszeń a hasła nikt inny oprócz mnie nie zna

Opublikowano

@UP

dziękuję wszystkim global modom świata że nie dostałeś kidmoda bo nawet nie umiesz czytać ze zrozumienie, przecież pitagoras pisał cytuję:

To w jaki sposób ktoś zna moje hasło jak już je zmienialem po tych dziwnych sytuacjach i jest to samo...

Oraz jakiś czas temu pisał jeszcze inny temat w związku z zmieniającymi się ubraniami i tam również pisał że zmienił hasło ! -.-

Skoro już kilka razy zmieniał to co mu ku*a da zmiana jeszcze raz tylko ze w kolejności twojego tuta?

LOL

Opublikowano

@UP

dziękuję wszystkim global modom świata że nie dostałeś kidmoda bo nawet nie umiesz czytać ze zrozumienie, przecież pitagoras pisał cytuję:

Oraz jakiś czas temu pisał jeszcze inny temat w związku z zmieniającymi się ubraniami i tam również pisał że zmienił hasło ! -.-

Skoro już kilka razy zmieniał to co mu ku*a da zmiana jeszcze raz tylko ze w kolejności twojego tuta?

LOL. Odczep się ode mnie. ;/ Widzę, że problemy masz z moją kandydaturą...

Czy ja napisałem tylko żeby zmienił hasło? Bezpieczniej jest zmienić także e-mail.

Opublikowano

@up Jutro zmienię to może coś pomoże, ale po przeskanowaniu dopiero bo nie jestem pewien co do "czystości" swojego PC :(

jeszcze coś :

Zmień e-mail i hasło na origin.

a potem:

LOL. Odczep się ode mnie. ;/ Widzę, że problemy masz z moją kandydaturą...

Czy ja napisałem żeby zmienił hasło? Bezpieczniej jest zmienić także e-mail

Tak chłopcze, pisałeś :D

@down już jest ok :D ale like pewnie zabierzesz :D

Opublikowano

@up Tam powinnien być screen shot? Bo nic się nie wyświetla.

Cytaty są które ładować się nie chciały.

//Późno jest i nie wiem co piszę już xD. Powinno być "czy tylko napisałem zmień hasło?"

@down już jest ok :D ale like pewnie zabierzesz :D

"Kto daje i zabiera ten się..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...