Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fifa 14

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bry

Udało się mi dzisiaj kupić fife 14 i teraz mam pytanie, czy można zainstalować ja najpierw na lapku potem na głównym kompie ? Czy jeżeli sformatuje kompa to będe mógł jeszcze raz ją zainstalować ? I teraz główne pytanie najbardziej zależy mi na FuT'cie, instalować origin na tym lapku ? Jak to jest z rejestracją tam ?

Opublikowano

Na orginie będziesz miał FIFĘ więc mi się zdaje że to gdzie się zalogujesz na orgin tam możesz grać

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Jak sformatujesz kompa to wystarczy zalogować sie na swojego origina i będzie tam fifa, jak będziesz chciał zagrać na innym kompie to znowu wystarczy zainstalować origin, swoje konto i wchodzisz w ut.

1357577137-U262310.png

Opublikowano

aha dobra, czyli jak zainstaluje fife i origin to tak jakby dodaje ta fife do tej platformy origin ? ( coś jak steam ?). I moge ja zainstalowac i grac na wszystkich kompach w futa?

Opublikowano

aha dobra, czyli jak zainstaluje fife i origin to tak jakby dodaje ta fife do tej platformy origin ? ( coś jak steam ?). I moge ja zainstalowac i grac na wszystkich kompach w futa?

Tak.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...