Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] IS-6 za zrobienie misji!

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta oferta to jest tylko i wyłącznie ofensywa w strone War Thunder - jak gracze będą mieli tanka, który dobrze zarabia , a nie chcą wydawać to będą dłuzej grać - będą mieli kase na utrzymanie IX i X tierów itp. Te oferty nie tylko z okazji świąt =D

76561198018588473.png
Opublikowano

Ta oferta to jest tylko i wyłącznie ofensywa w strone War Thunder - jak gracze będą mieli tanka, który dobrze zarabia , a nie chcą wydawać to będą dłuzej grać - będą mieli kase na utrzymanie IX i X tierów itp. Te oferty nie tylko z okazji świąt =D

To dobrze, chociaż wg mnie nie ma sensu walczyć z gadzinami bo i tak 6-12 mies. i upadną ;)

Opublikowano

Zamienią ci czołgi i żadnego nowego nie dostaniesz , odo odpału z PZ-4 tak jest wiec sie ogarnij ....

I pewnie chodzi ci o tego meda brytyjskiego z 10 tieru , ale on sie nie zmieni i nie licz na jakikolwiek czołg .

A i nie wiem jak ty bo ja strzelam a nie szczelam .....

strzelasz to slepakami ja szczelam pociskami synku ;)

jaki 10 med idioto nie wiesz o jaki czolg chodzi to sie nie odzywaj matole ...

Opublikowano

Wezcie tak wogóle zmiencie nazwe tego tematu bo za darmo kurwa nie jest...jakby był za darmo to by dali za kod, a tak trzeba misje i go nie dostaniecie tylko Golda..

Opublikowano

Wezcie tak wogóle zmiencie nazwe tego tematu bo za darmo kurwa nie jest...jakby był za darmo to by dali za kod, a tak trzeba misje i go nie dostaniecie tylko Golda..

Golda się dostaje jedynie w przypadku gdy masz już ten czołg. Myślisz że dali by 180zł za nic, od tak na święta?

Opublikowano

To właśnie mówię zmień nazwę tematu, że nie za darmo..tylko za misje kurwa...

Opublikowano

To właśnie mówię zmień nazwę tematu, że nie za darmo..tylko za misje kurwa...

Zrobione...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra zrobione :), ale na VI mam wyjebane przez najbliższe pół roku

post-449974-0-29874500-1388458505.png

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

Nie dość jedyny fiolet na forum to jeszcze jedyny tą misje zrobił ;p Ja odpuściłem po tygodniu ;/

Opublikowano

gratki xD ja mam dopiero 10 k na każdym lol xD

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

gratki xD ja mam dopiero 10 k na każdym lol xD

Wiesz że nawet 1 nie zdążysz zrobić?

Opublikowano

Ja już wolałbym wydać kasę niż tłuc się na 6 tierach które i tak już w każdej z tych linii przeskoczyłem :P

76561198001815076.png
Opublikowano

Wiesz że nawet 1 nie zdążysz zrobić?

nie chce nawet, gram dla zabawy, jestem początkujący gram może parę dni, napisałem tylko dla beki.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Ja już wolałbym wydać kasę niż tłuc się na 6 tierach które i tak już w każdej z tych linii przeskoczyłem :P

Ja miałem duże braki w załogach i dzieki temu eventowi mam koks załogi na E4, BC, Ob. 268. Dodatkowo na start nowych drzewek będą :D

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...