Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Błąd przy pobieraniu AIONa?

MistrzMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj zatrzymałem pobieranie na ok. 52% i na dole pisało iż najnowsza wersja to 37, dziś znów włączam pobieranie i zaczyna się ono od 12% tyle, że pisze ze to wersja 38, mógłby mi ktoś powiedzieć ile jeszcze będzie tych wersji? Pobieram tą grę już strasznie długo i nie wiem czy czegoś przypadkiem nie zrobiłem źle :/

PS. Korzystałem z opcji szukaj ale nie ma tam takiego przypadku jak mój, są podobne ale nie dotyczą tego samego.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Stety czy niestety ale GF, teraz już tego nie chcę zmieniać bo w końcu 25gb to nie tak mało :(

To jest normalne. Te wersje, to tak naprawdę patche. Przy słabym necie trochę Ci się będzie ściągać.

Ile już pobierasz Aiona?

Opublikowano

Około 5 dni, i właśnie dziś 50% zamieniło się w 20%, btw nie 5 całych dni tylko po ok. 4 godziny na dzień ;p

@EDIT

Byłby ktoś tak miły i powiedział ile powinny zajmować poszczególne foldery w $patch$? :)

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Ja pobieram chyba 4ty dzień, folder do którego wszystko się pobiera waży 38gb z kawałkiem, a pobieranie nadal w toku (90%)...

Opublikowano

Ja pobieram chyba 4ty dzień, folder do którego wszystko się pobiera waży 38gb z kawałkiem, a pobieranie nadal w toku (90%)...

Też tak miałem. Aion pobierał się do 37.7GB (około).

Przy 50% na pasku zaczyna się instalacja. Po instalacji aion waży 26.8GB :)

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Na pasku mam teraz już 90, zanim go odpaliłem było 80 pare, a do 90% pobrał ponad 11 gb danych. Nadal pobiera. folder wazy już równiutko 40 gb. Stosowałem metodę odpalania 'starym patcherem' i wydaje mi się, że przypadkiem przy usuwaniu samego patchera Gameforge Live usunąłem jakieś pliki, które teraz zapewne są pobierane. Zawiedziony jestem trochę gdyż gra waży zdecydowanie za dużo. Ze słabszym internetem ludzie ją ściągają chyba miesiąc...

Opublikowano

Jak dojdzie do 100% to niepotrzebna waga zniknie. Teraz aion ci się uzyskuje tworząc przy tym nowe pliki. Po instalacji one pobrane pliki znikną, a zainstalowana gra zostanie.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Mam wrażenie, że po wgraniu 'starego' patcha gra pobiera mi się ponownie do tego samego katalogu ;o(poprzednio odpalając przez GF Live wcale nie działała)

Robiłem wszystko zgodnie z instrukcjami, folder z grą waży już blisko 50gb, a postęp aktualizacji 94%.

**uj mnie strzeli z tą grą.

Najlepsze będzie to jeśli nadal nie będzie działać i ściąganie (około tygodnia) pójdzie w****u...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...