Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dlaczego nie mogę się zalogować do Last WoW?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was serdecznie, mam do was pytanie i prośbę zarazem, otóż niedawno ściągnąłem sobie WoW TBC 2.4.3, żeby pograć z kolegą na serwerze prywatnym Last WoW, kolega powiedział mi że mam wejść w realmlist.wtf i zmienić tamten tekst na : set realmlist logon.lastwow.com. I tak zrobiłem lecz nie mogę się zalogować gdyż wyskakuję mi komunikat : The information you have entered is not vaild. Please check the spelling of the account name and password. If you need help in retrieving a lost or stolen password and account, see www.worldofwarcraft.com for more information. A na stronie głównej Last WoW konto działa. Dlaczego nie mogę się zalogować w grze? I jak to naprawić? Pozdrawiam

Opublikowano

Tylko mam tam problem z logowaniem gdyż przy rejestracji na forum nie wiem jak odpowiedzieć na to pytanie : What are the first four and last four characters of: fr6chesAwraK.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...