Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co to jest ? Fifa 14

Bartij2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... dziś kupiłem sobie fife 14 pograłem trochę Ultimate Team potem chce zagrać z kolegą we 2 na 1 kompie, wybieramy drużynę a tu coś takiego ...

http://imageshack.us/photo/my-images/203/m9qm.png/

co to jest ? w Ultimate Team jest normalnie ... ;( jak to naprawić ? i nie to nie jest robione w Paincie... tak wlasnie cos takiego czasnego tylko widac ... :(

64l7.png

Opublikowano

Origin - Moje gry - prawy przycisk na FIFA 14 - Napraw instalację

niestety nie pomoglo... :( prosze o dalsza pomoc

64l7.png

Opublikowano

Zaaktualizuj sobie stery do karty graficznej :) Jeżeli nie pomoże to musisz odinstalować, wyczyścić rejest ccleaner-em, zrobić reset kompa, i zainstalować jeszcze raz :)

Opublikowano

wiem wiem... tak to jest to ale wcześniej było dobrze..... zrobiłem reinstal fify nic, wyczyściłem kompa nic, przeskanowałem kompa nic, ... jak myślicie może gdybym cofnoł sterowniki karty do starszej wersji to by coś pomogło ? naprawdę nie wiem co robić... a i jeszczę zastanawiam się nad jednym mianowicie mam fife orginalną (płyte i kod do Origin) wkładam ja do kompa otwiera się autorun instaluje sie Origin a potem gra pobiera się przez ten program, nie rozumiem tego, po co ona się pobiera skoro mam ja na płycie, po prostu ona nie instaluje się z płyty tylko przez ten Origin który był na płycie i to może przez to są takie problemy.... POMOCY :(

64l7.png

Opublikowano

omg... co sie dzieje... gram sobie jest wszystko ladnie a tu nagle tak zaczeło klatkowac ze masakra przez caly mecz gralem tak jak bym mam ze 3 fps masakra co sie dzieje... i to bylo w trybie UT a normalnie jest wszystko dobrze... czy to odemnie bylo czy od neta czy od czego ?

64l7.png

Opublikowano

w innych grach nie ma takich problemow ... temperatury sa w porządku, porownywalem z innymi grami w których jest git i temperatury sa podobne

64l7.png

Opublikowano

poszukaj czy nie ma aktualizacji do karty graficznej na stronie producenta

Opublikowano

dobra juz jest git ... wiecie co zrobilem... przeinstalowalem sterowniki do karty graficznej do starszej wersji i jest lepiej... ;] dziekuje wszystkim za pomoc

64l7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...