Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co wybrać za 70 zł ps3

makalo5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem bo zbliżają się święta i nie wiem co mam kupić bratu na ps3 tylko do 70zł mova ma gry też karabin do mova też więc co mam wybrać gierkę i jaką czy coś innego za pomoc daje like it :)

Opublikowano

Jak grę na Move do 70zł to myślę, że Killzone 3 bądź Resistance 3 będą idealne :). A jak nie to może podaj jakiś gatunek gier, który lubi to łatwiej będzie coś doradzić.

Opublikowano

Jak grę na Move do 70zł to myślę, że Killzone 3 bądź Resistance 3 będą idealne :). A jak nie to może podaj jakiś gatunek gier, który lubi to łatwiej będzie coś doradzić.

Strzelanki ale killzone ma :)

Opublikowano

Uncharted 3 GOTY kupisz za 50zł. Co prawda gra nie jest fpsem i nie obsluguje mova, ale jest świetna ;) ew. Ressisstance 3

9384.png

FANBOYS GONNA DIE!!!

Opublikowano

Uncharted 3 GOTY kupisz za 50zł. Co prawda gra nie jest fpsem i nie obsluguje mova, ale jest świetna ;) ew. Ressisstance 3

Dziękuję wam bardzo a szczególnie Tobie gra przedstawiona jest coś takiego jak Tomb Raider :) Więc kupie mu tą grę mam nadzieję że mu się spodoba. TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...