Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] MyM vs CW

UpDaTeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak oceniacie dzisiejsze mecze MyMu? :) Jak na razie jest 1:1, lecz według mnie jeśli Meet your Makers ma grać tak jak w drugim meczu to za daleko nie zajdzie. Pierwszy był bardzo dobry, lecz końcówkę też chrzanili bo zamiast starać się skończyć to woleli farmić przy praktycznie full buildzie i ogromnej przewadze..

Wypowiadajcie się ;p

Opublikowano

Nie wie ktos czemu nie chce mi sie stream zaladowac? Jest tylko loading video i szary ekran ;_; czat normalnie dziala

65994253024037513199.png
Opublikowano

Mokatte gra beznadziejnie. Niech poćwiczą zgranie, a potem wracają na LCS-y.

Liczę na CW

Diss_Stream.png

Opublikowano

2 mecz prawdopodobnie przegrany.. Co nie zmienia faktu że trzymam kciuki do końca za MyM.

CW ma po prostu lepsze zgranie i kontrole nad mapą

@edit No i przegrany, przynajmniej czaru pokazał swoją przytomność w meczu :P

Opublikowano

Oby lpk było lepsze od mym bo jestem zawiedziony teraz tak i jak z wcześniejszej ich rozgrywki...

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Oby lpk było lepsze od mym bo jestem zawiedziony teraz tak i jak z wcześniejszej ich rozgrywki...

Kto ko lpk ? :O

Chyba ci chodziło o KMT (h2k) ^^.

Co do mymu, pierwszy mecz zagrali bardzo dobrze, w drugim tez grali dobrze lecz zabrakło im farta, nie pieprzcie że Mokate grał słabo, bo grał dobrze, zrobił swoją robotę, nie obwiniajcie go za przegraną. Poprostu CW miało lepsze picki w następnych grach i tyle.

Opublikowano

Oglądałem tylko dwa pierwsze mecze.

Pierwszy meczy cud miód emocji co nie miara.

Drugi to już kompletna porażka, MYM nie wiedział co robić strasznie się motali.

Dalej nie oglądałem bo stwierdziłem żę MYM po pierwszym meczu się wypalił i miałem racje.

Co jak co ale chłopaki muszą jeszcze popracować a wtedy miejmy nadzieje będą ogrywali najlepszych tego im życze.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Powiem tyle, ze powinni juz dawno wyjebac mokatte, maklera i kubona z teamu, libik i czaru tylko sie tam marnuja, a mokatte pierdoli cala sprawe, wedlug mnie gdyby nie on, to MyM gralo by o wiele lepiej.

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Jak dla mnie Czaru musi brać agresywniejsze picki. To co on robi Ahri albo Orianną to miazga! Kosmiczne akcje w jego wykonaniu. Ziggs też jest dobry, ale w late jego gra to głównie poke i tylko poke. Dodatkowo w drugim meczu zrypali że nie poszedł ban na Kha Zixa który robił im masakre w pierwszym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...