Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GOLDEN TOWNS - wydobywaj zloto i sprzedawaj za prawdziwa kase

aphenek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To spróbuj na innej przeglądarce.

Właśnie tak czekałem aż ktoś zrobi temat o golden towns ;)

A tak jeszcze zapytam aphenek czy ty już coś zarobiłeś na tej grze?

I ile w nią grasz już?

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Dodałem linki chyba problemem było to że podalem tlko refa teraz macie tez pusty link jezeli nie chcecie mi pomoc.

Gram jakiś tydzień także dalej jestem w fazie rozwoju...tu sie zarabia pieniadze ale to przychodzi z miesiaca na miesiac a nie po paru dniach było by zbyt pieknie.

Ja jeszcze nic nie zarobiłem ale kolega który gra jakiś 1,5 miesiąca już wyciąga z tego zyski ostatnio chwalil mi sie ze sprzedal dla innego gracza zloto za 60 zl.

Także myśle że warto, bo i tak każdy z nas siedzi te pare godzin przed komputerem to dlaczego mamy nie kliknac 5x i po jakims okresie nie miec z tego na browara?

Opublikowano

o ładnie jak masz jakieś pytania czy problemy śmiało pisz lepiej zapytać niż popełniać błedy a i nowi czegoś sie dowiedzą

Opublikowano

Jak na razie nie mam żadnych pytań,bo czytałem już kilka poradników co najlepiej robić na początku jak się budować itd.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Szczerze to nie grałem w Ikariam ale polecam zmienić grę na tą ponieważ ...tu zarobisz; D

Działa działa jak najbardziej pieniadze sa wyplacalne czego dowodem jest moj screen

O co tu chodzi ? na poczatku budujesz domu/rozwijasz miasto pozniej mozesz wojować generalnie duzo zalezy od tego jak podejdziesz do rozbudowy są już gotowe wzorce jak nalezy budować miasto dla najlepszych efektow jak beda zainteresowani wstawie tutaj obrazki

Opublikowano

w pierwszym poscie dodalem screeny jak to ma mniej wiecej wygladac

surowce potrzebne na budowe masz zaznaczone na tym zdjeciu wchodzisz w ten domek i uruchamiasz produkcje

Opublikowano

Zobaczymy co z tego wyjdzie. Zarejestrowałem się i sobie pogrywam.

Jak na razie kompletnie nie wiem o co chodzi. Jeśli ktoś by był tak uprzejmy i napisał do mnie na PW, wraz z wytłumaczeniem tego wszystkiego.

Opublikowano

Na początku wciągnęła, ale po chwili robi się nudna... ;x Mimo to polecam.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...