Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Napad śmiechu...

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siedziałem se dzisiaj na lekcji i coś tam koleżanka mówiła, że w książce którą dostała na mikołajki ode mnie jakiś koleś powiedział, że ma dużego penisa. Nie wiem co w tym mnie rozśmieszyło, ale na początku zaśmiałem się lekko (takie "hyh"), a później zaczęłem się tak brechtać, że normalnie nie mogę. Spytała z czego się śmieje, a ja nie mogłem tego opanować i wyszedłem na idiotę, bo kto mądry się śmieje ze słowa "penis". W końcu wytrzymałem powietrze na pół minuty i przestałem się śmiać.

Mieliście kiedyś takie napady śmiechu?

Opublikowano

Siedziałem se dzisiaj na lekcji i coś tam koleżanka mówiła, że w książce którą dostała na mikołajki ode mnie jakiś koleś powiedział, że ma dużego penisa. Nie wiem co w tym mnie rozśmieszyło, ale na początku zaśmiałem się lekko (takie "hyh"), a później zaczęłem się tak brechtać, że normalnie nie mogę. Spytała z czego się śmieje, a ja nie mogłem tego opanować i wyszedłem na idiotę, bo kto mądry się śmieje ze słowa "penis". W końcu wytrzymałem powietrze na pół minuty i przestałem się śmiać.

Mieliście kiedyś takie napady śmiechu?

Ostatnio się tak uśmiałem jak ze schodów schodziłem.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nie no, ale bez jaj. Na serio tak to mnie rozśmieszyło, że normalnie powietrza nie mogłem złapać. Gdzieś z minutę się śmiałem, ale jakoś w końcu się opanowałem. Teraz jak by mi ktoś opowiedział najśmielszy dowcip to bym umiał zachować powagę.

Opublikowano

Codziennie sie tak brechtam, że mnie głowa boli xD XD xD XD xD XD xD XD xD XD xD XD xD

Opublikowano

Ja mam tak jak usłysze od mojego kolegi: niunie wypiente :D

Ostatnio na yt znalazlem taki filmik obrażający Jana Pawła II. Nie powinienem się śmiać, ale śmiałem się tak pierwszy raz od nie pamiętnych czasów xD

Siedziałem wtedy z kolegą na mumblu i tak oglądaliśmy jednocześnie. Beka była przez godzinke z tego jeszcze.

Jeśli ktoś chce moge podesłać

Opublikowano

@up.

Nie powinno bo tak Ci ktoś powiedział? Ślij na PW ;)

@Topic.

Ehhh... takie słowa, skojarzenia etc. są do pewnego czasu, potem te "barwne" słowa, stają się normalnymi słowami, ciesz się póki możesz :D

Tak mi się przypomniało

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Powiem Ci, że z rok temu miałem na lekcji fizyki napad śmiechu z kumplem. Coś o pałkach było. :)

A teraz Ci powiem, że też mam codziennie . :). Przecież śmiech to zdrowie.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

No nie kiedy cos takiego miałem xD a ostatnio jak jechałem winda i dziewczyna zajebala głowa o dzwii bo sa całe szklane a chciała wejść xD z 10 minut sie brechtalem az wie prawie nie udusilem xD

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...