Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] U.WRK // wa2000 ITP. i pytania.

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Tak , tak miałem 5k nx i duale na 1 dzień więc postanowiłem wydać na ultimate'a renewale kita x2 MYŚLAŁEM że to kurwa jakiś zajebisty Weapon renewal kit od razu kupiłem 2 sztuki... Potem się okazało że to działa tylko na bronie epic ;// co w tym wypadku ? Zwrócą mi nx a ultimate'y zabiorą jak do nich napisze ? Bo na tym by mi zależało...

2. z black hisec box wyleciało mi wa2000 ta taka snajpa. Powiem wam że nawet przyzwoicie mi się z nią gra lecz jest jeden - . Po wystrzelonym naboju długo ładuje się następny ;/... co o tej snajpie sądzicie ?

3.Czy na święta będą jakieś lepsze wyprzedaże czy może to wszystko co mają nam do zaoferowania ? Mnie by interesowały jakieś duale na perma p90 tr /se, sop moda i jakieś wykurwiste rzeczy ;P

4. Jakim gracie ustawieniem broni na oilu ? Ja osobiście gram Psy m416 cqb (perm) + l96a1 AW - extend 90 days :)/tpg 1 . Powiem wam że nie jestem zwolennikiem AW ale ostatnio pograłem parę rundek na oilu i jakoś przyjemnie mi się tą snajpąąąąa grało.

Czekam na jakieś wypowiedzi maniaka Combata

EDIT 1. Po prostu kocham tego fps'a <33333333333333333333333333333

Opublikowano

3. wg mnie mogą być jakieś przeceny, bo w WarRocku już zrobiłi 50% i 30% na itemy tak więc sądze że niedługo się doczekamy również w CA

Opublikowano

1. Raczej na 100% nie oddadzą Ci kasy

2. Jedyna snajpa która jest półautomatyczna i zabija na hita

3. Pewnie tak, na NA o ile się nie mylę jest 40%, ale teraz znowu masz jakieś bonusy za doładowanie nx

4. Gieta + SMG ew. jak mam snajpę to zamiast smg. :P

Opublikowano

A z nx to jeszcze Cz Scorpion Evo jest świetne.

Berapi, magpul...

Opublikowano

Valze, nie szkoda ci tego majorka ;/// ? a tak btw to na jakiej zasadzie plvlowałeś bo na elimkach to to chyba nawet nie opłacalne jest . Skąd tam miałeś tyle permów ? Cyklopke ump itd ?

@topic.

Powiem wam że mam kd 0.96 kiedyś jak grałem to bardzo zniszczyłem sobie kd miałem podajrze 0.89/0.90 a teraz 0.96 i ciągle idzie w góre. Różnica około 300 dedów ale chce wkońcu mieć te kd 1.00 :P.

Opublikowano

Valze, nie szkoda ci tego majorka ;/// ? a tak btw to na jakiej zasadzie plvlowałeś bo na elimkach to to chyba nawet nie opłacalne jest . Skąd tam miałeś tyle permów ? Cyklopke ump itd ?

@topic.

Powiem wam że mam kd 0.96 kiedyś jak grałem to bardzo zniszczyłem sobie kd miałem podajrze 0.89/0.90 a teraz 0.96 i ciągle idzie w góre. Różnica około 300 dedów ale chce wkońcu mieć te kd 1.00 :P.

Nabijałem kille z kolegami na hiredzie, bo tam można boty ustawiać i Alpha zabija boty Bravo, a Bravo zabija boty Alpha, i w sumie można ok. 300killi zdobyć za free.

Hawk'a dostałem z czarnej skrzynki (fart), potem z bugu na nx kupiłem USP SE w wyprzedaży 50%, potem była wyprzedaż za GP to kupiłem 2xGIETE i raz przerobiłem na Gewehr 43 - świetna broń, potem rozdawali jakiś szajs za zalogowanie się, następnie bandankę też kupiłem z tego bugu na nx, kolejna wyprzedaż permów za gp to kupiłem L96A1 i UMP, nie starczyło mi kasy na forge, na Thompsona :(, Elite dostałem za wbicie MAJ2, teraz FAMAS'a za zbieranie dni (codziennie logować się przez 21dni), Cobrę kupiłem już za realne pieniądze (50zł psc), a ten zestaw 4Th Anniversary to dostałem na urodziny nexona.

A Silverka wbiłem na bugu z Myst-GP. Czyli można powiedzieć i tak oszukiwałem nexona na wszystkim co się dało :P. Gdybym nie zagrał tego hireda, i nie namówił na niego kumpli to teraz pewnie wbijałbym LTC1, ale większą stratą to mój kolega co stracił COL1.

A co do KD to nie zwracaj na nie uwagi, jak będziesz grał dobrze to KD Ci będzie automatycznie wzrastać, i nie graj też na lagach bo wtedy to nie ma sensu.

Cyclops Bandana jest czasem na perma,UMP było za IGC.

GP :P

Opublikowano

na czym polega bugowanie nx'ów ?

Był kiedyś taki bug z tokenads, że się wklejało link w ankiecie i dostawało się ok. 500 nx na dzień. Działał on może z miesiąc i naprawili go. Aktualnie nie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...