Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet

Fananis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, ostatnio brat cały czas coś ściąga z internetu, przez to ja nie moge grać w gry bo ping mam nieziemski, jak w ustawieniach routera ustawić żeby zmniejszyć mu prędkość pobierania i wysyłania?

Na przykład ja bym miał po 500kb/s i on tak samo, mówiłem mu o tym ale on ma to w dupie, a jak mu zmniejsze prędkość to nawet nie zauważy :3

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

Ostatnio gosc pisal na mpc ze jego brat gra nalogowo w lola, i ludzie mu radzili zeby bratu zapychal lacze przez pobieranie moze to twoj brat? xD

@ Co do tematu, jak go nie bd to zastopuj pobieranie albo co chwile mu wyłączaj to moze mu sie znudzi :D

Opublikowano

Idziesz do niego i mówisz ja gram tyle czasu Ty pobierasz tyle czasu i jest git, a jak nie to niech żaden nie korzysta.

Brat z bratem jak sie nie może dogadać to jest coś nie tak.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Odepnij mu kabel, wyłącz wifi, a potem się bijcie.

Opublikowano

Możesz mu całkowicie odciąć neta za pomocą filtracji MAC.W routerze ustawiasz, że router ma reagować tylko na adres MAC twojej karty sieciowej i po sprawie.Poszukaj takiej opcji u siebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...