Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy Great White na zawsze.

lasewiner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, otóż zespół mv nie wie jak przyciągnąć, zostawić graczy. Otóż jest teraz nowy sposób na zdobycie broni Great White na zawsze ! Otóż musimy stworzyć nowe konto i ukończyć Tutorial. Po tym dostajemy tutorial box. Otwieramy go. Otrzymujemy 5 setów na każdą naszą postać: chip, kai, pandora, naomi, knox. I weapon box, w tym great white na zawsze i na 7 dni: The Gold Saw, Gold rifle, ac me cannon, Hunter 7137G, m135 i duke. Jak widzimy całkiem dziwne posunięcie, ale cóż... Cieszmy się !

mhraed.png

Opublikowano

@davos9626 Duke, duchess, outlaw, sheriff to już przeszłość. Nimi wymiatało się kiedyś. Teraz.... Jest era Potato.

@Fms aka eSej to totalnie.... Mogli dać tego gold sawa ale nie great white.... Ale i tak tylko po ukończeniu tut'a dostaję się paczkę. Ja na swoich kontach 20-40 lv nie mogę już zrobić poradnika... więc aby dostać greata trzeba zrobić nowe konto.... Mi to teraz nie na rękę, bo dzięki dawnemu wielo-dziennemu farmienu bossa, mogłem wyposażyć moje konto w wszystkie sety za mp i wepsy za mp... Teraz to ja już dziękuję ;)

mhraed.png

Opublikowano

i tak rt nie daje duzej przewagi w grze ;P naj jak masz dobrego pc

Całkowita prawda. Np taki pound i potato to prawie to samo. Tak samo jak predator i pulse.

• 2 tygodnie później...
Budowniczy
Opublikowano

Był to proprostu bug chwilowy.

Odrazu go naprawili no i już niestety nie można tak robić, jak było to opisane.

Great White jest tylko na 7 dni i nie da się tego zmienić żadnym już trickiem ani bugiem :)

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...