Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Skiny : )

Kh4'zior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli tylko z tych wymienionych to polecam nasusa świetnie wygląda dance itd mega:)

Opublikowano

Polecam Ci brolaf'a,ma świetny art,ciekawie zmienione animacje(fajne dźwięki itp.),ładna prezentacja oraz świetna postać.

Opublikowano

Zdecydowanie Nasus, jest przepiękny pod każdym względem!

Nie kupuj przypadkiem skina Luciana, jest to jeden z najbrzydszych skinów w grze :P

Opublikowano

Brolaf kozak jakis mało, ale troszke RP kosztuje; B)

Opublikowano

No Yasuo opłaca się kupywać , bardzo dobra postać tylko trzeba ją ogarnąć ( najpewniej nie będzie to 3-4 rundki ). W early jest raczej słaby , ale w mid i late game robi taką siekę jakich mało, ale musiałbyś ogarnąć jego combo, jeszcze kryty dzięki pasywku. Ale wydaję mi się , że za niedługo dostanie nerfa, ale to tylko moje zdanie.

Opublikowano

Infernal Nasus. Fajny art oraz animacje.

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURĘ Z ITACHIM!!!

Opublikowano

Brolaf - fajny art i fajnie się w grze polecam. Nasus też całkiem ok, ale strasznie drogi :L Jeszcze akali jest spoko, a co do reszty to nie widziałem.

7uy9xRp.png?1

Opublikowano

Według mnie , Infernal Nasus . Jest wyrąbisty, świetny art , wygląd w grze i świetne animacje :)

Opublikowano

Zdecydowanie Infernal Nasus :D

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...